Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Quote from: fallenangel1789 on October 09, 2018, 04:35:14 PMAhlaksızlık sanırım BCNyi ilk başta sırf para için listelemelerinde. E bunun sonucu da çıkarmak olacaktı. Her iki taraf da kazandı bu işten yatırımcılar kaybetti. BCN eskiden olduğu yerde daha iyiydi. En azından yatırımcısı için. Şimdi zor toparlar. Ben de ICON a şaşırdım açıkçası. github verilerine bakmadım hiç ama iyi bir proje diye aklımızda kalmş işte. Belki de Binance etkisiyledir. Triggers ile chatcoini ise gördüğümi bile hatırlamıyorum. Hoş birkaç aydır binance hesabıma giriş bile yapmadım ama işte bu tip çapsız koinleri ciddi paralar alarak listelemenin imajlarına getirdiği zararı gçrdüler sonunda. Umarım aynı hatayı yeniden yapmazlar.ICN = ICONOMI -> delist edilen ICX = ICON bunun la bir alakası yok. Orayı netleştirelim de bir yanlış anlama olmasın. açıklama sayfasında delist edilmesinin sebeplerini yazmışlar ama genel olarak geçmişler.
Ahlaksızlık sanırım BCNyi ilk başta sırf para için listelemelerinde. E bunun sonucu da çıkarmak olacaktı. Her iki taraf da kazandı bu işten yatırımcılar kaybetti. BCN eskiden olduğu yerde daha iyiydi. En azından yatırımcısı için. Şimdi zor toparlar. Ben de ICON a şaşırdım açıkçası. github verilerine bakmadım hiç ama iyi bir proje diye aklımızda kalmş işte. Belki de Binance etkisiyledir. Triggers ile chatcoini ise gördüğümi bile hatırlamıyorum. Hoş birkaç aydır binance hesabıma giriş bile yapmadım ama işte bu tip çapsız koinleri ciddi paralar alarak listelemenin imajlarına getirdiği zararı gçrdüler sonunda. Umarım aynı hatayı yeniden yapmazlar.
delistler başladı derken binance haberinden sonra bunun daha devamının da geleceği yönünde mi ? mesela hangileri olacak bunları paylaşabilir misiniz ?
Binance taktiği ekle kullan at. Borsalarına ilk girdikleri zaman yukarılardan millete sat sonra fiyatı yavaş yavaş düşür peşinden delist et.
Quote from: franch on October 10, 2018, 10:12:21 AMBinance taktiği ekle kullan at. Borsalarına ilk girdikleri zaman yukarılardan millete sat sonra fiyatı yavaş yavaş düşür peşinden delist et.zaten öyle olması gerekiyor ki binance kazanabilsin. Doğru olduğunu söylemiyorum ama artık binance bir otorite olduğuna göre daha seçici davranabilir ama öyle yapmıyor ve hepimizin yaptığı gibi nerede daha fazla kazanırıma bakıyor.
Delist haberleri peşpeşe gelmeye başladı. Umarım geçen yıl ki gibi bir dönem daha yaşar hepimiz arzusuna kavuşur.