Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: Vitalii P on November 21, 2018, 05:12:48 PMВсе тут буде , навіть не сумніватесь. Форум перспективний ,з кожним днем набирає обертів все більше і більше.Баунті проектів збільшується ,так що є на чому заробляти Просто ще далеко не всі проекти зрозуміли всю вигідність даного форуму!А вона заключається у забороні мульти акаунтів, тобто всі люди тут реальні...не те що на тапку...
Все тут буде , навіть не сумніватесь. Форум перспективний ,з кожним днем набирає обертів все більше і більше.Баунті проектів збільшується ,так що є на чому заробляти
Мені тут подобаеться, користувачі доброзичливі, спокійна атмосфера, як і повино бути. Форум - це е місце не тільки для праці, але й для спілкування. То будемо чекати нових користувачів на цьому форумі.
Наш Український розділ досягнув відмітки у 1001 Topics!Можна говорити, що це певне історичне досягнення, Вітаю ВСІХ!І не забуваємо ставити всім учасникам гілки плюсики - тільки разом ми сильні
надії є але поки що я важаю що немає нормальних компаній і це не дуже хорошо але їх нема ї на біткоін талку і тепер важливо щоб цей сайт отсортировував пагані компанії ілі якось іх перевіряв і тоді буде сто процентів успіху.
Ну чому немає нормальних компаній ,вони є, але не зовсім багато як хотілося б . І по мірі розвитку даного форуму ,я сподіваюся ,що загальна кількість баунті-кампаній,андропів та інших інструментів для заробітку - буде тільки зростати...
так. справді, нормальні компанії зараз настільки важко знайти, що ще рік тому коли робив рісьорч компаній за годину, то зараз щоб знайти 2-5 хоча б адекватних, то треба потратити сутку.. то жестяково однозначно. Але плюс Альткоїнчолка в тому, що сюди компанії можуть зайти тільки з оплатою, то вже відсіює явні сками, які навіть не мають на меті розвитку, а суто збирають суму в свою кишеню.