Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Всім привіт!Адмін відписався, що почав опрацювання заявок на оплату токенів ALTS!З мене вже навіть поінти зняв Детальніше можна почитати тут - https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=833.msg714838#msg714838
Всі заявки на висновок до цього повідомлення оброблені, і ALTS скоро будуть відправлені.Повторю деякі правила:1. Не виводьте, якщо у вас менше 1000 пойнтів,я не буду дивитися назад і перевіряти, хто ще сягнув 1000 пойнтів, просто подавайте заявку тоді, коли наберете 1000 пойнтів, не раніше.2. Якщо ви не були активні протягом останнього місяця, кількість ваших пойнтів різко знизиться, і виплати не буде.Ще раз, переконайтеся, що знову набрали пойнти, і залишайтеся активними до виведення.3. Конкурсний бонус закінчився, новий раунд скоро почнеться.4. Після того, як я обробив вашу заявку на виведення, кількість ваших пойнтів знизиться до 1.