Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Hep merak ediyordum ne kadar etheeuma sahip diye. Şimdiye kadar sattığı ETH miktarını da söyleseydi daha güzel olabilirdi.
Quote from: fallenangel1789 on October 12, 2018, 04:41:33 PMHep merak ediyordum ne kadar etheeuma sahip diye. Şimdiye kadar sattığı ETH miktarını da söyleseydi daha güzel olabilirdi.Valla hocam bu soruya cevap vermesi merakı gidermekten başka herhangi iyi bir şeye yol açmaz diye düşünüyorum. Çünkü öyle az bir sayı sattığını düşünmüyorum. Dolayısıyla bu cevap piyasaya şunu söylemekten çok da farklı değil: "Vitalik bile sattıysa biz niye tutalım ki?". Sonra olacakları tahmin edebiliriz az çok.
Başka hesapları varmıdır bilinmez bu adamda yalan söyleyebilecek bir kapasite çok hep açık sözlülüğünden ethereuma bazen küçükte olsun zararlar vermişliği var. Hem neden yalan söylesin 20Milyon Dolarlık coin olduğunu söylüyor daha fazlası olsa onuda söylerdi
Quote from: Meliodas on October 14, 2018, 01:16:10 AMBaşka hesapları varmıdır bilinmez bu adamda yalan söyleyebilecek bir kapasite çok hep açık sözlülüğünden ethereuma bazen küçükte olsun zararlar vermişliği var. Hem neden yalan söylesin 20Milyon Dolarlık coin olduğunu söylüyor daha fazlası olsa onuda söylerdi365bin ETHsi varsa 200 dolardan 730 milyon doları var demektir. 1500 dolardan ise zaten 5 milyar doları geçkin parası var demektir. Adam bir yılda 4 milyar dolardan fazla zararda Biz üç beş kuruş kaybımıza üzülüyoruz