Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Сьогодні 5 діб , як я працюю з роботом. По 2 години в день. Запросив 3-х рефералів і заробив мінімум для вивода. Це 8 RKT8-токенів. Скріншоти додаю. Коли поступлять на гаманець WAVES , тоді і викладу наступні скріншоти. http://prntscr.com/l82i7m Заказ оформляють в ручну.
Не люблю рефоводку і все. що з цим повязано, але можливо на вихідних спробую. Якщо піде то піде ні - то не перший це проект в якому або є профіт або нема
Ракету і тут рекламують вже. Сам пробував з ботом говорити, зробив пару дій і залишив у спокої. Думав обман, а ні, люди заробляють. Тепер думаю, може повернутися? Скільки ще це баунти триватиме?
Пане Степане, чи Ви вже робили спробу заробити за цією схемою і скільки вже заробили? Хочеться знати, чи варто витрачати на це свій час, бо крани можуть щось нараховувати і не давати виводити кошти на гаманець
Quote from: DiZEL on October 14, 2018, 11:41:41 AMПане Степане, чи Ви вже робили спробу заробити за цією схемою і скільки вже заробили? Хочеться знати, чи варто витрачати на це свій час, бо крани можуть щось нараховувати і не давати виводити кошти на гаманець Не тільки нараховують , але й виплачують . В кінці топіка друкую підтвердження. .. і це лиш за 5 днів , майже без рефералів. ... Раджу не сумніватися , а приєднуватись . З повагою.
Проект виявився ,,дойною коровою" його засновників. Вибачте за непорозуміння. До участі в проекті не рекомендую.
Quote from: Stepan on October 26, 2018, 11:23:06 AMПроект виявився ,,дойною коровою" його засновників. Вибачте за непорозуміння. До участі в проекті не рекомендую. Зміни якось назву щоб люди бачили, що не треба свій час витрачати на даний ресурс - хай тема повісить ще.Дякую
А мені якось з самого початку цей проект не викликав ніякої довіри. А зараз бачу,що не даремно. Шкода учасників ,які повірили цій " Крутій схемі заробітку ВТС для власників ,,РакетаТ8"" і витратили свій час впусту...
Quote from: vitel8p on October 26, 2018, 12:13:28 PMА мені якось з самого початку цей проект не викликав ніякої довіри. А зараз бачу,що не даремно. Шкода учасників ,які повірили цій " Крутій схемі заробітку ВТС для власників ,,РакетаТ8"" і витратили свій час впусту...Ну а що зробиш? В жодному проекті не можна бути на 100% впевненим, нажаль.Людина вірила в реальність заробітку і рекомендувала іншим - все нормально.