Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Stable coin'ler bence piyasanın yükselişinin önündeki engellerden bir tanesi. Herkes en ufak bi FUD'da direk geçiş yapıyor bu da sürekli artışın önündeki en büyük engel.
Bir çoğuna baktım bunların da 50-60 milyon dolar gibi değerlerde dolaşıyorlar, tether ise bitcoinden sonra en büyük hacme sahip günlük 1.3 milyar dolarlık bir marketcap değeri var aylık 20-30 milyar dolar arası değişiyor diğerleri alternatif olmaktan çok uzaklar şu aşamada.
Quote from: bacaran on October 25, 2018, 09:42:42 PMBir çoğuna baktım bunların da 50-60 milyon dolar gibi değerlerde dolaşıyorlar, tether ise bitcoinden sonra en büyük hacme sahip günlük 1.3 milyar dolarlık bir marketcap değeri var aylık 20-30 milyar dolar arası değişiyor diğerleri alternatif olmaktan çok uzaklar şu aşamada.Şuan için öyleler ama kullanımı yaygınlaşınca dahada artacaktır hacimleri mesele pax binance'de listelendi orda kullanımı arttıkça kullanım hacmide artacakdır sadece zaman meselesi
Quote from: Meliodas on October 26, 2018, 11:37:36 PMQuote from: bacaran on October 25, 2018, 09:42:42 PMBir çoğuna baktım bunların da 50-60 milyon dolar gibi değerlerde dolaşıyorlar, tether ise bitcoinden sonra en büyük hacme sahip günlük 1.3 milyar dolarlık bir marketcap değeri var aylık 20-30 milyar dolar arası değişiyor diğerleri alternatif olmaktan çok uzaklar şu aşamada.Şuan için öyleler ama kullanımı yaygınlaşınca dahada artacaktır hacimleri mesele pax binance'de listelendi orda kullanımı arttıkça kullanım hacmide artacakdır sadece zaman meselesiSadece zaman meselesi değil hocam total supply 93 milyon adet basılmış ve bunun karşılığında belli miktarda gerçek dolar tutma gerekliliği gibi bir şey var sanırım, bu tether pax..vs olayları cidden karışık şeyler birileri parayı götürüyor biz de izliyoruz sadece