Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Total Members Voted: 37
Так, це цікава тема. Наскільки мені відомо більшість учасників баунтi намагаються відразу злити всі зароблені монети. Швидше за все причина в тому, що практично всі монети після виходу на біржу сильно дешевшають і після сильного здешевлення можуть більше ніколи не піднятися, я особисто був свідком подібних випадків і втрачав на цьому певні суми коштів.
а шо зараз з ними зробиш крім як тримати і чекати пампу? Та нічогісінько! Злити зараз, то як мінімум не мудро, аби грубше не писати. Але і в майбутньому невідомо чи підіймуться вгору, бо впали нижче плінтуса. Так шо полюбе - чекати того росту ринку.
В мене досвід не великий в цьому питанні. Вже 6 - ть місяців як займаюсь баунті. Хтось може подумати, вау - чувак вже заробив бабосів цілу купу. Скажу вам таке. Із всіх баунті та айдропів мені перерахували монети 30 % із всіх. З цих 30 % 15% торгуються вже на біржах і є в Коінмаркеткапі і коштують мінімум в два раза дешевше за ціну пропозиції спочатку ПреСейла. Останні 15 % Ні де не торгуються і просто лежать на гамані Одним словом -- Звісно буду чекати перспективи їхного росту. Питання в тому чи дочекаюсь.Висновки робіть самі
Я майже всі тримаю в гаманці ( небагато різних токенів). Але якщо ціна нижча від продажу в декілька раз, то немає сенсу продавати, а якщо ціна буде хоча б такою самою, то 70% продам, а 30 залишу.Я більше схильний холдити, чим продавати відразу все.
Quote from: kokoska on October 19, 2018, 07:01:22 PMЯ майже всі тримаю в гаманці ( небагато різних токенів). Але якщо ціна нижча від продажу в декілька раз, то немає сенсу продавати, а якщо ціна буде хоча б такою самою, то 70% продам, а 30 залишу.Я більше схильний холдити, чим продавати відразу все.Це найбільш правильний підхід. Я теж якщо ціна токенов сильно низька не продаю їх, немає сенсу працювати а потім за копійки їх продати, а разом з комісіями усіма взагалі нічого не залишається. Можливо, коли ринок піде вгору тоді всi токени виростуть і попит з'явиться.