Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Total Members Voted: 37
Та більшість будуть так робити чекати доки монети підуть вгору а потім уже продавати і я не виняток теж буду чекати.
Лежать всі по гаманцях деякі по біржах. Зараз толку від них ну не зовсім є. В блокфоліо забивю які де є по можливості ...
Quote from: 1Radar1 on November 15, 2018, 09:39:02 PMТа більшість будуть так робити чекати доки монети підуть вгору а потім уже продавати і я не виняток теж буду чекати.Напевно 99% тримають свої токени з дропів...адже ціна нульова.Quote from: Colt_AF on November 15, 2018, 11:19:36 PMЛежать всі по гаманцях деякі по біржах. Зараз толку від них ну не зовсім є. В блокфоліо забивю які де є по можливості ...На біржах взагалі оптимально тримати, тільки ціна підскочить - відразу швидко можна злити.
Зараз продавати токени , отримані з проектів не має ніякого сенсу,треба їх придержати до кращих часів,бо ринок зараз падає. Хотілося б вірити,що під'їм вже не загорами...