Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Total Members Voted: 18
Шановні, привіт Хотів би провести міні опитування на тему Скільки часу Ви проводите в "криптовалютному світі?" Не просто скільки сидите за комп'ютером, а скільки часу в добу цілеспрямовано займаєтесь криптою.Я, до прикладу, проводжу близько 6-10 годин: приблизно 8 годин займаюся в робочий час і декілька годин (якщо є час) вдома.
8 годин витрачаэте при роботі, ви що працюєте в крипто сфері чи як бо я також проводжу приблизно 10 годин за компом, але час на крипту залишається лише 1-2 години.
Quote from: Cuxta on October 25, 2018, 01:56:08 PM8 годин витрачаэте при роботі, ви що працюєте в крипто сфері чи як бо я також проводжу приблизно 10 годин за компом, але час на крипту залишається лише 1-2 години.Ні, я адміністратором складу працюю. Робота специфічна, але працюю більше 5 років - все знаю напам'ять, якщо захочу, то часу на роботу дуже мало витрачаю Не завжди звичайно, бувають запари, але то таке...
А зрозуміло, а то думав ви присвятили життя вже нашому форуму. Багато часу витрачаєте на роботу модератором форуму?
Працюю в сфері інфотехнологій, тому за комп'ютером або біля нього проводжу цілі дні. Мінімум 12 годин на день, а часто і більше доводиться працювати.
Якщо не секрет, яку посаду займаєте?Я, до прикладу, також працюю за комп'ютером більшість часу...іноді доводиться і на електронавантажувачі поїздити...але то таке...адміністратор складу повинен вміти все
Приблизно 6 годин. Спочатку швиденько по крипто новинах пробіжусь, потім основна робота. Працюю на безкоштовних роздачах. Багато часу відбирає знайти справді якісні баунті, дропи. Тим паче зараз відшукати щось варте досить важко.
не так багато як хотів би але важаю що коли пойму що це може приносити прибиль буду набагато чаще проводити в цьому світі часу!
Останні півроку точно в баунти працюємо тільки на мрію, на перспективу. Так як зараз за роботу отримуємо копійки.