Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Değerlenecek bir proje gibi duruyor ancak bu walletlar artık beni de pcyi de yordu Androidler için wallet üretseler ya da paper wallet kurulumu daha kolay olsa yine başvuracaktım. Bunlar da yok.
Quote from: fallenangel1789 on October 28, 2018, 12:13:51 AMDeğerlenecek bir proje gibi duruyor ancak bu walletlar artık beni de pcyi de yordu Androidler için wallet üretseler ya da paper wallet kurulumu daha kolay olsa yine başvuracaktım. Bunlar da yok.Android cüzdanı var hocam, hem de çok kullanışlı. Birkaç haftaya İos cüzdanı da çıkaracaklar. Android cüzdan linki bu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supernet.agama Paper wallet konusuna gelecek olursak, şu dosyayı indirip offline bir şekilde kısa sürede cüzdan adresi alabilirsiniz, aynı adresin paper wallet versiyonunu da oluşturabilirsiniz. Android cüzdanı öneririm, çok sayıda coin desteği var.