Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
İcoya yatırım yapmak akıl işi değil bence %99 u dumplaniyor hadi biraz daha duseyim %95 i bu bir gerçek bu gerçek varken neden ico???
Nex'e girmek şuan için çok sağlıklı bulmuyorum çünkü ortada daha bir ürün yok switcheo aktif ona girmesi daha mantıklı en azından ürün var ortada.
Neden ICO? asıl soru bu şuan çoğu çok iyi projeler ICO fiyatında ve altında neden yeni bir ICO arayışına giriyorsunuz ki alın bu projelerden daha karlı olursunuz ICO fiyatlı veya altına çok rahat coin bulabilirsiniz.
Quote from: Bozkurt on October 28, 2018, 08:50:28 PMNeden ICO? asıl soru bu şuan çoğu çok iyi projeler ICO fiyatında ve altında neden yeni bir ICO arayışına giriyorsunuz ki alın bu projelerden daha karlı olursunuz ICO fiyatlı veya altına çok rahat coin bulabilirsiniz.Bende bu görüşe katılıyorum. Mevcutta hazır olarak ico fiyatına kadar inmiş projeler var. Bu projeleri araştırmanızı tavsiye ederim. "https://tokenstats.io/" bu siteden ico fiyatlarını ve şuanki fiyatını bulabilirsiniz. Naçizane önerim araştırmak için ise wanchain'dir Dolar olarak 3x, eth olarak 4x'te şuanda ico fiyatının ama önümüzdeki senelerde bu fiyatlardan almadığımız için kendimize demedik laf bırakmayacağımız bir coin olduğunu düşünüyorum.