Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
А я на цій біржі купую токени, які інші продають. Причому іноді купую їх за 50% від ринкової ціни. Потім з великою вигодою продаю.
Дуже часто зливають дешево? Але ж можливо і прогадати...хоча в крипті завжди можна втратити кошти
Пишуть в чатах про те що інколи на цій біржі трапляються такі казуси, що не надто досвідчені користувачі виставляють ордер на купівлю, вказавши в ціні на пару нулів менше, і таким чином купуючи токени по ціні в 100 разів вище Все через незручність функціоналу
Все через незручність функціоналу
Молодці що зробили її. Скажу одне спостереження будьте уважні: на Форк не всі ордера з дельти показуються, хоча на дельті ще не виконані, не знаю чому так, але мені вдалося купити монети в 2 рази дешевше на Форк і тут же продати на дельті.
в мене на цю біржу тільки требо заходити через впн, тому що по іншому не як не получається, і на цій біржі можливо купити монети по найбільш вигодній цені.