Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Total Members Voted: 17
Voting closed: December 02, 2018, 06:09:16 PM
Гадаю, що тим кому ще не заблокували акаунт, треба повидаляти старі ретвіти пов"язані з криптою і написати пару твітів на нейтральну тематику. Ця хвиля агресії пройде і можна буде знову працювати в баунті
Я зараз вже навіть в свої акаунти не захожу, щоб не розстроюватись кожного разу.
Недавно хотів придбати акаунт на 30к+ підписників - добре що не купив, наче відвело...Чим зумовлена така активність розробників? Комусь вже відома правдива інформація?
Підготовка до виборів в Конгрес. Виявлені десятки тисяч акаунтів і мільйони твітів нібито від імені демократів, із закликами не голосувати на виборах. Чиї це акаунти - вгадайте з трьох разів (підказка: вуха стирчать з-за поребрика). А ще ж і після останніх виборів (з перемогою Трампа) були виявлені десятки мільйонів твітів (на користь Трампнаша, звичайно) від акаунтів аналогічного походження.
І що, це дійсно через політику? Просто сказали "фас"? Думав США демократична країна, а воно он як...Дякую, що розповів - не бачив цієї інформації!
Демократична, але-але... В першу чергу, це сучасна імперія, а "демократія" це лиш бренд. А краще сказати - це політичний дериатив, так би мовити.Тим більше, що така информаційна інфільтрація (70 млн. фейкових твітер-акаунтів, Карл!) і гібрідні інфодиверсіі - це посягання на сферу національних інтересів і національної безпеки і цілісності СиШиАй. Тому реакція не дивує.
Оце я зайшов ... гадаю краще б не заходив ... До речі, тако ж вважаю що уся ця шняга з масс блоками у ТВ - заполітизована.
6й день як заблокований мій акаунт в твітері і тупо не відповідають з підтримки. шкода шо забанили бо за деякі баунті які проходив через твіттер тепер напевно не заплатять а махався я з тими репостами і лайками по 2 місяці
Не пойму правда які порушення ,навіть в баунті не приймав участі.