Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Total Members Voted: 17
Voting closed: December 02, 2018, 06:09:16 PM
Quote from: corr on November 04, 2018, 07:18:36 AM6й день як заблокований мій акаунт в твітері і тупо не відповідають з підтримки. шкода шо забанили бо за деякі баунті які проходив через твіттер тепер напевно не заплатять а махався я з тими репостами і лайками по 2 місяціА мені сьогодні прийшла відповідь. Twitter Здрастуйте! Дія Вашого облікового запису призупинена із-за багатократних порушень правил Твиттера : https://twitter.com/rules. Не відповідайте на це повідомлення. Ніхто не читає відповіді і нові звернення, відправлені за цією адресою. З повагою, служба підтримки ТвиттераНе пойму правда які порушення ,навіть в баунті не приймав участі.
6й день як заблокований мій акаунт в твітері і тупо не відповідають з підтримки. шкода шо забанили бо за деякі баунті які проходив через твіттер тепер напевно не заплатять а махався я з тими репостами і лайками по 2 місяці
Це типу вже все по акаунту ? Вже не розблокують ?
Мій аккаунт теж заблокували, я потрапив в першу хвилю блокувань. Думаю, що блокують всіх тих, хто робить репости на криптовалютну тематику. Деякі люди дають пораду розбавляти крипто пости постами на іншу тематику, наприклад щось про себе написати, зробити пару репостiв на тему спорту, кінематографа і так далі.
Завів новий ак на твітері. Буду пробувати прокачати.
Quote from: corr on November 04, 2018, 02:28:01 PMЗавів новий ак на твітері. Буду пробувати прокачати.Тільки не надто активно зараз прокачуйте. бо хвиля банів ще не закінчилася, а нові акаунти під ще більшим наглядом і без права відновлення! Перевірено на своїх нових аках.
Твіттер просто бачить в нас своїх конкурентів, беручи участь в баунті компаніях ми робимо ту роботу, за яку він повинен отримувати гроші. У підсумку і отримуємо 7 мільйонів заблокованих акаунтів. У мене заблокували два аккаунта. Пробував їм писати, у відповідь отримав не дуже оригінальний лист-йдіть лісом, забудьте про свій аккаунт і не пишіть більше сюди.
Quote from: saniksin on November 06, 2018, 12:54:27 AMНе тіште себе дуже, даний текст - це також один із стандартних відповідей твітер саппорту) Мені легше не виясняти причину, а делікатно попросити відновити сторінку, в свою чергу обіцяючи їм стежити за правилами і старатися не порушувати їх. "-і сторінки таким способом розбанені до 4-х днів після звернення з апеляцією.
Вже не катить цей варіант)вони не пробачають. Немає сенсу делікатно просити прощення.