Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Vote for the Forum Senate !
Total Members Voted: 17
Voting closed: December 02, 2018, 06:09:16 PM
Quote from: Kristal on November 11, 2018, 02:01:21 PMУ мене старий аккаунт, раніше до криптовалюти ніякого відношення не мав, та взагалі там було записів не дуже багато, але призупинили більше тижня тому і без змін.Тиждень - ще мало часу. Почекайте ще тиждень і знову напишіть апеляцію. Я чекала більше 2-х тижнів на розблокування. Тобто написала апеляцію, підтвердила, що є власником електронки і в тому ж підтвердженні теж написала текст з апеляції. Відповідь прийшла через 2,5 тижні. Написали з підтримки твітера, мол Ваш акаунт, ймовірно, був зламаний і тому бот припинив дію акаунту. Вони не можуть корегувати дії бота. Дали посилання на відновлення паролю. Все.
У мене старий аккаунт, раніше до криптовалюти ніякого відношення не мав, та взагалі там було записів не дуже багато, але призупинили більше тижня тому і без змін.
В мене теж старий аккаунт, більше трьох років і в баунті -проектах з нього не прймав участі .Забанили ,на апіляцію прислали відповідь,що за порушення правил і щоб більше не писали і не відповідали на це повчідомлення. Зараз і думаю,чи є сенс знову писати,всеж таки жалко було більше 10к. читачів...
Quote from: vitel8p on November 12, 2018, 12:10:57 PMВ мене теж старий аккаунт, більше трьох років і в баунті -проектах з нього не прймав участі .Забанили ,на апіляцію прислали відповідь,що за порушення правил і щоб більше не писали і не відповідали на це повчідомлення. Зараз і думаю,чи є сенс знову писати,всеж таки жалко було більше 10к. читачів...Я вважаю, що варто боротися! Ну Ви ж не день і не місяць розвивали свою сторінку, щоб так просто здатися. Зачекайте тиждень після цієї відповіді і знову пишіть апеляцію. Але не в тому ж повідомленні (відповідь на їх відповідь), а з нового апеляційного "кабінету" (нову форму заповніть).
А я вже тричі писав і толку нуль ,вважаю за марно потрачений час - у них відповідь одна , порушили правила і не відповідайте, бо ваші повідомлення ніхто не читає - відповідає бот.
Quote from: Vitalii P on November 12, 2018, 01:13:00 PMА я вже тричі писав і толку нуль ,вважаю за марно потрачений час - у них відповідь одна , порушили правила і не відповідайте, бо ваші повідомлення ніхто не читає - відповідає бот.шкода звичайно... Мабудь, мені повезло попасти в хвилю, коли ще відповідала підтримка і розблокувала свої акаунти доволі щвидко.
можно приблизно сльозний текст накидати сюда , чи алгоритм успіху ?
Вся ця дурня, що коїться навколо світера вже який тиждень, нагадує мені те, що коїлось з Фейсбуком на весні. Хто пам`ятає ? Згадайте ! Мене до речі тоді забанили. Але я листав їм щодня і, здається за тиждень - розбанили. Тут зі світером майже така ж фігня. Тілько от дивлюсь - майже нікого не розбанють. Гадюки !
До виборів в США дане питання скоріше за все не буде вирішене...хоча треба надіятися на краще і задовбувати технічну підтримку
Я вже в третій раз відсилаю оскарження і отримую шаблонну відповідь від бота з відмовою. Цікаво комусь вдалося відновити аккаунт ?