Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Vote for the Forum Senate !
Total Members Voted: 17
Voting closed: December 02, 2018, 06:09:16 PM
Так я хочу написати тут про Твітер , не повірите , мені таки його відновили , з якогось переляку твітер вислав на е-мейла лист , що мій акаунт відновлено ))) Так що друзі , не опускаємо рученята , як не як було близько тисячі читачів ))
публікуй менше постів з аірдропами та розіграшами і буде тобі щастя.
Не треба просто брати кількістю , а так можна сказати , твіттер трохи відпустив гайки
Якщо у вас обмежений доступ до аккаунту, то спробувати його встановити ще можна. Відсотків 90, що вам це вдасться зробити, але якщо ваш акаунт заблокований, то варіантів 0, 01% успіху. За лічниім правилами поведінки в Твітері. Треба розбавляти свою стіну не просто репоста інших людей, а обов'язкова наявність ваших фотографій. Я не маю на увазі особистих, а просто вами сфотографованими
Quote from: Nata28 on November 04, 2020, 07:57:20 PMЯкщо у вас обмежений доступ до аккаунту, то спробувати його встановити ще можна. Відсотків 90, що вам це вдасться зробити, але якщо ваш акаунт заблокований, то варіантів 0, 01% успіху. За лічниім правилами поведінки в Твітері. Треба розбавляти свою стіну не просто репоста інших людей, а обов'язкова наявність ваших фотографій. Я не маю на увазі особистих, а просто вами сфотографованимиНу не знаю, вже близько двох років ніяких проблем з моїм акаунтом не виникало. Іноді роблю репости, особистих фотографій не має...проблем не виникало. Можливо потрібно перші місяці після реєстрації більш пильно за цим слідкувати, але в подальшому, якщо ти не злісний порушник, то не думаю що треба сильно переживати.