Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Ще ось таке мене цікавить. Що робити з тими учасниками, які пишуть в укр. гілці українською, але через перекладач?По правилах таке ж заборонено?Замітив багато новин, в яких незрозумілі речення на українській мові ( набір українських слів). ВОни собі пости набивають, я так розумію.Якщо я репортну, то ці повідомлення удалять?
Quote from: kokoska on November 20, 2018, 11:36:39 PMЩе ось таке мене цікавить. Що робити з тими учасниками, які пишуть в укр. гілці українською, але через перекладач?По правилах таке ж заборонено?Замітив багато новин, в яких незрозумілі речення на українській мові ( набір українських слів). ВОни собі пости набивають, я так розумію.Якщо я репортну, то ці повідомлення удалять?Репортіть звичайно - для мене це буде додатковою мотивацією провести інструктаж з дякими учасниками нашої гілкі.Я знаю, що дехто просто "ліпить" через перекладач навіть не продивляючись текст.
Ні, я все ж таки не розумію навіщо людині, яка прекрасно володіє російською мовою писати в україномовній гілці через перекладач, якщо є російська гілка де тем для спілкування більше ніж тут, чи невже тут з ангійської мови хтось перекладає?
Quote from: epidemia on November 21, 2018, 07:36:15 AMQuote from: kokoska on November 20, 2018, 11:36:39 PMЩе ось таке мене цікавить. Що робити з тими учасниками, які пишуть в укр. гілці українською, але через перекладач?По правилах таке ж заборонено?Замітив багато новин, в яких незрозумілі речення на українській мові ( набір українських слів). ВОни собі пости набивають, я так розумію.Якщо я репортну, то ці повідомлення удалять?Репортіть звичайно - для мене це буде додатковою мотивацією провести інструктаж з дякими учасниками нашої гілкі.Я знаю, що дехто просто "ліпить" через перекладач навіть не продивляючись текст.Ні, я все ж таки не розумію навіщо людині, яка прекрасно володіє російською мовою писати в україномовній гілці через перекладач, якщо є російська гілка де тем для спілкування більше ніж тут, чи невже тут з ангійської мови хтось перекладає?
Навіть, якщо і хтось перекладає з англійської на українську, то потрібно спочатку перечитати, що перекладач перевів. А то деякі речення не несуть ніякого значення.Також питання щодо тем із новинами: В розділі "новини" можна писать про все підряд повязане з криптою чи тільки новини про біткоїн?І якщо біржа чи токен випустив новину, то її постити треба в новинах чи тільки у відповідному розділі.
Пропозиція : переносити в оффтопік теми й розмови , в яких обговорюється бітталк та його суперможливості , може у когось ностальгія то камбек туди ))
Quote from: Kazarang on November 23, 2018, 04:48:47 PMПропозиція : переносити в оффтопік теми й розмови , в яких обговорюється бітталк та його суперможливості , може у когось ностальгія то камбек туди ))Наприклад які? Можете лінкувати сюди топіки - я передивлюся, може дійсно йому місце в офф топіку
топіки самі знайдуться , достатньо задати через пошук "мерит" "меріт"
Перенести в окрему тему розмови про бтт це не пропозиція, краще дійсно щось придумайте, щоб пократищити діяльність форуму, більше цільових ідей, не пропозицій смислова нагрузка яких жодним чином не впливає на форум.
[ANN] Переклад анонсів - https://www.altcoinstalks.com/index.php?board=330.0 по проханню учасників нашої гілки створив А переклади анонсів де? Знову все самому перекладати?
Не все так погано. Помічників вистачає. Там доки від Вас лише одна тема. Останні анонси переведені іншими товаришами.