Borsalar da icolarda silkme değil aslında acımasız da değiller çünkü aklınızı kullanıp yatırım yaparsanız zararlı çıkmazsınız sağdan soldan duyduğunuz şeylerden alırsanız tabii ki de acımasız dersiniz icolar bence en iyi kazanım fırsatları güzel araştırmalarla iyi paralar kazandırdı her zaman eskisine göre daha zor tabi ama yine de iyi şuan
teşekkürler hocam
şimdi ico yapıyorum ve sizlerden para topluyorum örnek olarak 100 lira topladım. sonra elimde ki
tokenin tamamını sattım diyorum oysa max. 60%'nı satmış olayım (40%'ı benim elimde, ico sahibinin yani ekibin)
ve sonra borsa tahtasında çıkıp gerçek pozisyonumuzu oluşturup rakip olalım.
orada sizden malı geri almak için fiyatı herkese sattım dediğim ico tokenleri ile baskılayayım
(ki minimal 40% ise cehennemin dibine kadar çekilebilir fiyat, eğer gerçekten alım varsa çılgınlık düzeyinde talep varsa artan fiyat ile doyum noktasına kadar yine satış yapabilir)
--ek olarak bu 40%'nın bana gider olarak maliyeti olmadığını hatırlatayım, babamın malı gibi acımasızca satabilirim

--
yeterince baskıladıktan sonra uygun koşullarda geri alabilirsem çıkış için hype ve fomo destekli
(twitterdan coin shilleyen maymunlar dahil)
bir itki dalga başlatayım, tepeden tekrar ele vereyim.
sistem ve döngü bundan ibaret, tüm bunları yaparken gelecek ve teknoloji sattığımı çok parlak bir yatırıma sahip
insanlar olduğunuzu inandırmam yeterli.
borsalar katma değer oluşturamaz hocam, ekstra bir gelir modeli hiç değildirler.
borsanın tek amacı zenginlik umudu taşıyan ky'den (küçük yatırımcıdan) elindeki parasını almaktır.
bu balon grafikler bunun en büyük kanıtı değil mi?
aksi halde fiyatlar istikrarlı bir yapıya sahip olmaz mıydı?
hala insanların boğa gelecek beklentisi buna kanıt değil mi?
daha fazla yeni yatırımcı gelirse, piyasaya taze kan sıcak para girerse eski ath ler gözlenir demek
sistemi tıkanmış poziden umut beklemek ile aynı şey değil mi?
son olarak borsalardan elbette para kazanılabilir ama bu hırsız ico modelleri dışında kuralına göre oynama ile mümkün.