Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Так я вчора теж лазив по біржі воно мене ще з першого дня зацікавило. Вони мали свій дроп на 2000 токенів а зараз вирішив прикупити 2к цих зіік нехай будуть а раптом. )))
Дуже заманливо з їхньої сторони робити такі "акції", тим самим вони з кожним днем піднімають капіталізацію свого токени, а з цим і ціну, тому купляти при такій малій ціні доволі перспективно
Всім привіт. Хтось отримував якісь токени після 13 числа? В мене щось тихо...то балували майже кожного дня, а це щось дають понервувати
Хтось отримував якісь токени після 13 числа? В
2018-11-22 16:14:04 - FNET ZIG Holders Airdrop - 12,689.4100 Прийшла виплата, а то я вже зачекався
Скільки часу чекали і коли проводили цей дроп ? Зареєструвався недавно і поки що нічого не отримав. Надіюсь, що буде хороший дроп ще в цьомц році.
Скільки часу чекали і коли проводили цей дроп ?
Quote from: kokoska on November 23, 2018, 05:58:53 PMСкільки часу чекали і коли проводили цей дроп ? Я в цьому місяці отримав 11 різних безкоштовних токенов на цій біржі. Токени приходять з різною періодичністю. Буває кожен день, буває раз в 10 днів.
Я теж помітив таку закономірність,що монети приходять з різною періодичностю. Вже майже 10 днів на біржі ,а тільки вчора прийшла третя монета з дропа. Перші дві прийшли майже разом , в самому початку, після регістрації.
Quote from: Vitalii P on November 23, 2018, 09:49:02 PMЯ теж помітив таку закономірність,що монети приходять з різною періодичностю. Вже майже 10 днів на біржі ,а тільки вчора прийшла третя монета з дропа. Перші дві прийшли майже разом , в самому початку, після регістрації.Плюс до всього, якщо купити мінімум 2000 біржевих токенів, то Ви на порядок збільшите кількість монет, які приходять з дропів. В мене зараз 3500 цих токенів - різниця відчувається
Мені за ввесь час прийшло всього три токени з дропів.Не з наю можливо дійсно треба прикупити якусь кількість біржевих токенів. Я так розумію ,що чим більше біржевих токенів закупити - тим більше буде приходити з дропів,чи достатньо буде 2000 ?
Quote from: Vitalii P on November 27, 2018, 05:16:50 PMМені за ввесь час прийшло всього три токени з дропів.Не з наю можливо дійсно треба прикупити якусь кількість біржевих токенів. Я так розумію ,що чим більше біржевих токенів закупити - тим більше буде приходити з дропів,чи достатньо буде 2000 ?Так, 2000 токенів буде достатньо для отримання бонусів, можете звичайно й більше - справа Ваша.Але їх кількість буде впливати тільки на величину отримуваної винагороди, а не на частоту приходу нових токенів.Вирішувати тільки Вам