Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Якщо би це було не в ефірі, а в бітку, то точно купив би форумні токени, а так там навіть не торгують крім ефіра і форумного токену. Чекаємо ще щось нове і дороге з дропів.
Quote from: kokoska on January 01, 2019, 11:12:41 PMЯкщо би це було не в ефірі, а в бітку, то точно купив би форумні токени, а так там навіть не торгують крім ефіра і форумного токену. Чекаємо ще щось нове і дороге з дропів.Так, на бітку там не торгують. Я так зрозумів, що використовують тільки токени на платформі ефіру та стеллару.Звичайно, якщо б такі ціни були в бітку, був би сенс прикупити хоч на 100 баксів...а поки нехай капає, можливо щось стрельне.
Мало того що майже нічого не коштують так ще деякі, які не продав, вже видалили з біржі. Такий собі кран без зайвих рухів, але особливо не сподіваюсь що там щось стрельне.
05.01.2018 прилетіло аж два дропа:2019-01-05 15:48:48 - EBTC ZIG Holders Airdrop - 24,795.83002019-01-05 15:46:28 - EBTC Airdrop - 2,084.0000і2019-01-05 18:03:14 - GMC ZIG Holders Airdrop - 3.72002019-01-05 18:00:44 - GMC Airdrop - 0.3100
Сьгодні заглянув на біржу ,теж бачу два таких останніх дропи ,які прилетіли ще 5 січня.Як кажуть дрібниця, а всеж таки приємно.
Quote from: Vitalii P on January 09, 2019, 02:36:46 PMСьгодні заглянув на біржу ,теж бачу два таких останніх дропи ,які прилетіли ще 5 січня.Як кажуть дрібниця, а всеж таки приємно.Я вже змирився з такими цінами на ці токени, просто іноді заходжу і перевіряю Нехай лежать і чекають роста ринка...можливо щось колись і вистрелить
Круто вам щось приходить на баланс а в мене поки що тільки як кажуть нулі а нічого і в мене колись буде.
Не переживайте, Вам теж прийдуть токени.Хоча мені перші аідтропи прийшли на третій день ,а декому тільки через десять днів.
Коли літом реєструвався на біржі, то в їх твіттері були графіки на місяць, в них по дням було розписано коли будуть та які дропи, зараз щось такого не спостерігаю.