Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Sabah sabah haberi görünce bir inme geliyordu yahu. 170 TL olan eski "haraç" bedeli 500 TL olmuş. 3 kat artış mı olur. Bunlar matametik nedir bilmezler mi hiç. İşin kötüsü bundan sonra giriş yapacakları bağlamıyor bundan önce de giriş yapmış ve hala bu işlem ücretini ödememişleri de bağlıyor zam. 170 tl verecektim artık onu da alamazlar benden. Telefoncuya 50 liraya br imei attıracağım mecburen.
Quote from: fallenangel1789 on November 09, 2018, 06:29:22 PMSabah sabah haberi görünce bir inme geliyordu yahu. 170 TL olan eski "haraç" bedeli 500 TL olmuş. 3 kat artış mı olur. Bunlar matametik nedir bilmezler mi hiç. İşin kötüsü bundan sonra giriş yapacakları bağlamıyor bundan önce de giriş yapmış ve hala bu işlem ücretini ödememişleri de bağlıyor zam. 170 tl verecektim artık onu da alamazlar benden. Telefoncuya 50 liraya br imei attıracağım mecburen.Hocam umarim telefonunuz destekliyordur imei atilmasini. bende j5s mi ne vardi. Tak diye kapattilar. Imeide atilmiyormus. Pasaport bul yatir filan 1 hafta telefonsuz kalmistim.
iphonun yeni modelinin ilk satışa sunulduğu yurt dışı mağazalarına gidip 2-3 tane birden alacak olan kişilere duyurulur. Bu vergilerin, harç bedellerinin artırıldığını ve olmadık kalemlere yeni vergiler getirildiğini görüyorum ya ben notumu veriyorum.