Bildiğiniz gibi bitcoin ve altcoin tarzında bazı forumlar var.
İşsizin biri yapacak iş bulamamış (kötü konuşmak istemiyorum) altocoinstalks daki alidurmaz ile bitcointalkdaki zorbey in bazı paylaşımların aynı olduğunu söylemiş. Ve bitcointalkda hakkımda şikayet konusu açmış. Çok önemsemedim ama kişileri suizandan uzak tutmak için yinede bitcointalkda cevap verdim. Ve burada da başka işsizlerin bu tür konularla uğraşmaması için zorunlu açıklama ihtiyacı hissettim. (En azından bu kadar işsizlerse başka işe bakarak para kazanabilirler. Olmadı boutny ye ayırın o kadar vaktinizi. Kimlik avı ile para kazanılmıyor

)
Evet şahsın iddiaları kesinlikle doğru. Altcoinstalkstaki alidurmaz ile bitcointalkdaki zorbey in BAZI paylaşımları bire bir aynı.
Çünkü altcoinstalks daki alidurmaz ile bitcointalkdaki zorbey aynı kişi. Yani benim.
Önemli gördüğüm ve kendi hazırladığım konuları, forumdakilere faydam olsun diye iki forumda da paylaşıyorum. (bazen üç forumda paylaştığım oluyor. öteki forumda moonforum. İşsizler araştırmaya çıkmadan ben söyleyeyim, oradaki kullanıcı adım ise zorbey )
Kendim hazırlamamışsam zaten kaynak belirterek konu açıyorum.
Ki iki forumda da bu konu ile ilgili bildiğim kadarı ile bir yasak bulunmuyor.
Ama şahsın işi gücü bırakıp nelerin peşinde koştuğunu anlayamıyorum. Bu kadar mı işssizsin kardeşim ya, pes...
(o şahsın kesin burada da üyeliği vardır, cesaret gösteribilirse şayet vereceği cevabı dört gözle bekliyorum )