Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Pundi X asya pazarında çok aktif bir durumda devamlı yeni pos cihazları dapıtıyorlar asya pazarında. Yeni çıkan haberlerde Pundi X in Akıllı telefon üreteceği blockchain tabanlı ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında güncellemeleride paylaşabilirsiniz.
İlk 10 zor benim için ama ilk 25leri garanti gözümde ilk 10du zorlarlar ama zor olur çünkü baya büyük coinlerde var piyasada çok güzel ilerliyor ekip ve proje boş çalışmadıklarını belli ediyorlar.
Quote from: Degirmenci on November 12, 2018, 09:54:21 PMİlk 10 zor benim için ama ilk 25leri garanti gözümde ilk 10du zorlarlar ama zor olur çünkü baya büyük coinlerde var piyasada çok güzel ilerliyor ekip ve proje boş çalışmadıklarını belli ediyorlar.https://coinmarketcap.com/currencies/pundi-x/İlk 10 zor ama 25 zaten garanti gibi. Şu an hali hazırda 38. sırada zaten. İlk 10'da şu an için zor ancak ATH'si 220 civarıydı NPXS'in. İnce hesap yapmadım ama basit bir hesapla ATH'sine gelse, 8. sıraya yükseliyor