Мені подобається то що команда AERGO веде бородьбу з продажем акків з дропу. А ще блокує токени навіть у фондів. Таким чином вони намагаються захистити свою монету від спекуляцій та зливу. Ці дії повинні зберегти ціну монети.
я вважаю що не тільки зберегти ціну, але й підняти її в остаточному.
Якщо заявок від різноманітних фондів надійшло десь близько на 1 млрд. $.
Не зважаючи навіть на те скільки людей ще хотіли придбати криптовалюту на стадії ICO, та їм не вдалося цього зробити. Якщо звернете увагу досить часто в англійський чат приєднуються люди що питають де можна продбати токени
AERGO.
Стосовно боротьби з продажем аккаунтів - це вірне рішення. І вірно те що вони запропонували окрему нагороду за такі дії свому комьюніті.
Спекуляції навколо токена, не те що зараз потрібно проекту. Навпаки, проекту потрібно зосередити всю увагу на своему продукті.
Що в свою чергу відобразиться на ціні токена вже на біржах.
До того ж я вважаю повною дурість купляти аккаунти, тип паче ще зовсім не визначена ціна дропу.
Відео обов'язково подивлюся - говорю на англійській погано, але розмову розумію
Дуже тяжко коротко розповісти про AERGO...
В декількох словах зрозумів, що платформа складається з:
Aergo Chain - публічний блокчейн.
Aergo Hub - щось на подобі корпоративної "хмари", якщо я правильно зрозумів
Aergo Marketplace - думаю це торгова платформа, де будь-яка компанія хмарної інфраструктури і постачальники послуг можуть запропонувати свої продукти користувачам Aergo.
Взагалі проект тільки вчора почав вивчати - поки доволі цікаво
Забув...головне щоб проект правильно "всунув" свій токен у всю цю інфраструктуру, бо з ним поки не зовсім розібрався (роль палива я зрозумів).
Досить приємно бачити що ви відповідаєте за свої слова та обіцянки. Для вашого кращого сприйняття бізнес моделі додам зображення:)