Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: Roger Ver: “Monero veya Dash bile dünya para birimi olarak kabul edilebilir.”  (Read 983 times)

Offline Filo

• Legendary
  • *
  • Activity: 1492
  • Your Data Belongs To You
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 0
  • Last Active: April 05, 2022, 05:52:18 PM
    • View Profile

• Total Badges: 24
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
"Bitcoin Cash (BCH) hard forku BCH ağında birkaç tarafın katılımı ile geçen hafta boyunca konuşmanın ana konusunu oluşturuyordu. Jihan Wu, Roger Ver, Craig Wright ve Calvin Ayre tarafından popüler hale getirilen hard fork, Bitcoin Cash ağının ikiye bölünmesiyle, Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin Cash SV ile 15 Kasım’da gerçekleşti.

Roger Ver: “Bütün gece forku izledim. Benim için Noel gecesi gibiydi.”
Crypto Coin Trader’a konuşan Ver, Bitcoin.com’un CEO’su. Ver, BCH ağı içindeki taraflar arasındaki hakkı doğruladı ve şunları söyledi:

İnternet’te çok sayıda iyi insan ve çok sayıda kötü insan var. Sadece iyi olanlarla ilgilenmeye eğilimliyim.

Ver ayrıca Bitcoin Cash hard forkunun 15 Kasım’da gerçekleşmesinden memnun olduğunu söyledi. Çünkü Bitcoin Cash ABC ekibi, SV ekibine karşı öndeydi. ABC tarafı yeni fikir birliği kuralları altında daha fazla blok çıkardı. Ver konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bütün gece forku izledim. Benim için Noel gecesi gibiydi.

Bitcoin.com yetkilisi: “Tabii ki Bitcoin Cash olarak, bir borsa başlatacağız.”
Bitcoin.com yetkilisi, Monero veya Dash gibi kripto para birimlerinin de dünya para birimi olarak kabul edilebileceğini söyledi. Tek amacının, insana ekonomik özgürlük sağlamak olduğunu ve şu an için en iyi yolun Bitcoin Cash olduğunu yineledi. Ver, forkun iyi bir şey olduğunu ve hatta orijinal Bitcoin hard forkuna geri çağrıldığını söyledi. Ver konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BCH-BTC bölünmesinin daha önce gerçekleşmesini dilerdim. Fork daha önce gerçekleşmiş olsaydı, o zaman Bitcoin Cash çok sayıda kullanım örneğine sahip olabilirdi.

Roger Ver, son zamanlarda Bitcoin.com’un bir kripto para birimi borsası başlattığını söyledi. Ver konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Çoğu zaman önemli bir şey söylüyorum ve kimse gerçekten umursamıyor. Geçenlerde bir şeyden bahsettim ve borsa fikrini tam olarak böyle duyurdum. Tabii ki Bitcoin Cash olarak, bir borsa başlatacağız. Bir borsa başlatmazsak çok şaşırtıcı olur."

Source: https://kriptoparahaber.com/roger-ver-monero-veya-dash-bile-dunya-para-birimi-olarak-kabul-edilebilir.html
XSL Labs.io
|█████████████████
███████████████████
█████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
  WHITEPAPER 
  AUDIO WP
|Confidentiality
Authenticity
Integrity

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Offline legelias

• Member
  • *
  • Activity: 120
  • Last Active: November 20, 2018, 09:53:41 AM
    • View Profile

• Total Badges: 11
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
bu tür haberler o kadar uzak ki. ben gerçekliği olmayan tamamen kurgu eseri olan bu haberlerdeki yorumda bulunanları sırf ön plana çıkmak için haber yaptığını düşünenlerdenim.

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Offline TurkiyePriest

• Sr. Member
  • *
  • Activity: 354
  • In Crypto We Trust
  • Last Active: February 20, 2024, 01:37:05 PM
    • View Profile

• Total Badges: 19
    Fifth year Anniversary Fourth year Anniversary 10 Posts
Adam heryeri speküle etmeye çalışıyor tam bir şerefsiz. Bitcoincashin en büyük destekçisi advisorlık yapıp hypeladığı bütün icolar yerlerde dediklerine asla prim vermemek lazım

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG