Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
А що вони йому пред'являть? Регулювання криптовалюти в України відсутнє. Зараз всі "незаконні" збагачення можна зпихнути на крипту...
Нехай навіть він збагатився за рахунок біткоіна. Навіть якщо криптовалюта поки не регулюється в Україні, виникає інше питання: де він взяв кошти для придбання біткоіна? Він же не коштує 100 або 1000 доларів? Його ціна на багато більша. І тут вже буде до чого причепитися.
Quote from: owlest on November 23, 2018, 10:39:15 AMНехай навіть він збагатився за рахунок біткоіна. Навіть якщо криптовалюта поки не регулюється в Україні, виникає інше питання: де він взяв кошти для придбання біткоіна? Він же не коштує 100 або 1000 доларів? Його ціна на багато більша. І тут вже буде до чого причепитися.Якщо розумно розповісти, то прикопатися не вийде! Адже можна указати, що був куплений шиткоїн за 100 баксів (головне знайти правильний) і він дав х500 за кородкий період. Думаю можливо щось придумати
Ну тоді будуть докази цього. Скріншот, відео історії купівлі-продажі чи навіть нехай зайде на біржу під своїм логіном і просто покаже як він торгував. Думаю, що він навіть ніодної біржі не знає
Якщо розумно розповісти, то прикопатися не вийде! Адже можна указати, що був куплений шиткоїн за 100 баксів (головне знайти правильний) і він дав х500 за кородкий період. Думаю можливо щось придумати
Quote from: epidemia on November 23, 2018, 10:53:53 AMЯкщо розумно розповісти, то прикопатися не вийде! Адже можна указати, що був куплений шиткоїн за 100 баксів (головне знайти правильний) і він дав х500 за кородкий період. Думаю можливо щось придумати Але в статті йдеться саме про біткоін. Так що відмазатися за рахунок щіткоіна не вийде. Правда, якщо це будуть перевіряти фахівці, а у нас, не завжди фахівці працюють в таких органах. Так що може проканати.
Спеціалісти кажете " У Санкт-Петербурзі є старий годинниковий завод "Ракета". У 2013-му керівництво заводу вирішило приймати біткоіни як засіб платежу. Було багато галасу з цього приводу, а годинник зрідка продавалися за криптовалюту. У 2014 році почали з'являтися перші зауваження з боку уряду щодо біткоіни - за їх зберігання пропонували садити в тюрму, називали цей інструмент грошовим сурогатом. Хмари нависали і було прийнято рішення більше не мати справ з криптою. На цьому справа не закінчилася - начальство часто викликали в прокуратуру з метою порозумітися, що за фокуси вони витворяють. А одного разу в кабінеті керівника з'явився наряд поліції з металошукачами і вони кілька годин шукали по кутах біткоіни."
Quote from: kokoska on November 25, 2018, 12:17:40 AMНу тоді будуть докази цього. Скріншот, відео історії купівлі-продажі чи навіть нехай зайде на біржу під своїм логіном і просто покаже як він торгував. Думаю, що він навіть ніодної біржі не знає Як варіант - можна купити всю цю інформацію в когось іншого. Якщо в людини є великі гроші - це не проблема!Взагалі, думаю ніхто нічого йому не зробить, знайде професіонала який організує йому алібі...