Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Scam degil hocam ama emin ol o kadar az ki ugrasmaya degmez. Stake hesabi gibi dusun bolts u onu storm a cevirip gonderiyorsun. Stormda cogu borsada var. Ornek verecek olursam 300 bin bolts yaptin. 30 storm ediyor( storm fiyatina gore artip azalabilir) . Zamanin varsa deneyip gorebilirsin cok fazla para birakmiyor. Storm bancor da listeleleniyor.
Quote from: Komorhan on November 25, 2018, 09:39:43 PMScam degil hocam ama emin ol o kadar az ki ugrasmaya degmez. Stake hesabi gibi dusun bolts u onu storm a cevirip gonderiyorsun. Stormda cogu borsada var. Ornek verecek olursam 300 bin bolts yaptin. 30 storm ediyor( storm fiyatina gore artip azalabilir) . Zamanin varsa deneyip gorebilirsin cok fazla para birakmiyor. Storm bancor da listeleleniyor.Binance' da yer alan STORM ile aynı token mi bu? O zaman iyi ancak tabi ki 30 storm para etmiyor o ayrı konu. 30 Storm 1$ bile değil sanırım.
Açıkçası yaptığın görevler eğerki 30 storm geliyorsa değmez. Neden diyeceksin 0,09 cent ediyor 30 storm baktığında. Ama tabi arkadaş bolts deyince bolts diye coin yoktu ona baktım.
Storm uygulamasından para kazanan insanları duymuştum. İos kullandığım için kripto dünyasındaki bazı gelişmelerden sonradan yararlanabiliyoruz malesef.
Hiç bir şey vermiyor geri sildim uygulamayı daha fazla kasmak içinde uğraşıcak zamanım yok malesef bunu adam gibi bir şeyler verse eyvallah koşalım peşindede sakız parası anca çıkıyor o da havalede gidiyor
Quote from: Meliodas on December 04, 2018, 11:30:29 PMHiç bir şey vermiyor geri sildim uygulamayı daha fazla kasmak içinde uğraşıcak zamanım yok malesef bunu adam gibi bir şeyler verse eyvallah koşalım peşindede sakız parası anca çıkıyor o da havalede gidiyor Oyunlardan sanki 3 5 bisey geliyor gibi ama program beni atti 3 gun önce ve tekrar girmeye calisinca da verify code göndermiyor mesajla. Support kısmına yazdim ama yardimci olmuyorlar bu konuda. Ben de senin gibi sildim gitti