Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
artık böyle yeni yeni airdrop tarzında şeylerde çııkmaya başladı fakat çoğunda dikkatli olmak gerekiyor beyler sıkıntı yaşamamak için daha sonra.
Arkadaşlar kazandığınız Bolts Coin'leri nasıl kazanıyorsunuz acaba anlatır mısınız acaba? Ben de kazanırken dikkat etmek istiyorum.
Bu tarz uygulamaların pek ödeme yaptığını görmedim. Fakat güvenilir olan kripto işinde vakıf olan uygulamalar hariç. Örneğin XLM airdropu verilen blockchain uygulaması, yine Pundix'in uygulaması gibi uygulamalar haricinde görev yap şunu vereceğiz diyen uygulamalara inanamıyorum.
Apple' da bolt coinin kendi uygulaması var, günlük yaptığın yürüyüşe göre hareket sensöründen adımlarını alıyor, ona da cüzi de olsa bolt coin veriyor günlük, ilerde işe yarar mı bilemem.
Quote from: ashtray34 on March 18, 2019, 12:39:11 PMApple' da bolt coinin kendi uygulaması var, günlük yaptığın yürüyüşe göre hareket sensöründen adımlarını alıyor, ona da cüzi de olsa bolt coin veriyor günlük, ilerde işe yarar mı bilemem.Öyle birşey olsa millet iyi yürür ama tahminim çok az miktardır o