Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Мій аккаунт на тому форумі давно забанен. Тому не зможу взяти участь в голосуванні. Але якби зміг, напевно вибрав би обидва форуми.
Проголосував, але краще поправте посилання, а то тільки по номеру топіка знайшов відповідну тему.
Проголосував, зараз ще з іншого аккаунта віддам голос, хай там не думають що бтт в них самий кращий, приєднуйтесь друзі.
Зараз знову зайшов на тему тапка і там 50 на 50 по голосуванню. А вчора альткоїн форум мав 70%, а тапок 30%. Треба нагнати більше наруду звідси. Може в ру гілці тему створити ще ?
Quote from: Bigpat on November 26, 2018, 06:24:32 PMМій аккаунт на тому форумі давно забанен. Тому не зможу взяти участь в голосуванні. Але якби зміг, напевно вибрав би обидва форуми.А ну спробуйте. Мій акаунт теж забанено, але я щойно змогла проголосувати незважаючи на бан Зараз альткоїнстолк лідирує
Проголосував. Знаєте, як на мене лідерам тапку давно пофіг , що там пишуть в не анг. гілки - голосуй не голосуй . Сподіваюсь ( переконався) тут зовсім інша політика
Саме цікаве те, що не дивлячись на те що бтт вже майже 10 років, атт тільки рік, кількість користувачів суттєво в нас менша, головування на нашу користь. Невже саме за цим форумом майбутнє:)