Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Відносно даого https://eobot.cc проекту, хочу Вас попередити.Дочекавшись мінімальної суми для виводу та розмістивши заявку (яка на наступний день просто зникла) і ніяких зарахувань на мій гаманець не відбулося. Висновки ви вже зможете зботи самостійно.Не рекомендую даний проект, збережете свій час.
вчора знову зайшла в хайп, наразі 7 день працює. Внесла 0,1LTC під 10%, сьогодні зробила реінвест 0.11 . побачимо, скільки пропрацює)
Якщо відбили ті кошти, які вклали в проект, то хайп вже явно працює...поки що В будь якому разі - вітаю Вас, зараз дуже мала кількість довгострокових хайпів, більшість розвалюється максимум через місяць.
Так ви вклали 1 лайт чи заробили 10% з 0,1 лайту ( це буде 0,01). Лайт не дорогий - попрацювати можна з ним.
Quote from: kokoska on February 21, 2019, 11:00:31 PMТак ви вклали 1 лайт чи заробили 10% з 0,1 лайту ( це буде 0,01). Лайт не дорогий - попрацювати можна з ним.Попрацювати можна багато з чим. Інше питання - зайти в хайп з самого початку і відбити вкладене, адже піраміди бувають різними і більшість з них працюють не дуже довго, тому існують величезні ризики втратити свої кошти. Деякі люди займаються чисто такими проектами і отримують доволі хороші прибутки.
Бачив багато хайпів, які працювали тільки 24 години, а потім тільки приймали вклади і нікому не віплачували ( або 1 раз). Тому краще заходити пізніше, в залежності від нарахування процентів по вкладу.
Якщо говорити про хайпи то у мене був як хороший досвід так і погаиний.З одних хайпів виводив не вклавши ні копійки а от в одному попав.Поклав типу на депозит трохи бітка і з кінцями )