Всім привіт!Мій досвід в баунти почався на початку цього року.
Довго я розгойдувалася і довго розбиралася, навіть брала участь в сумнозвісному токенго (не реклама). Мені просто потрібен був приклад як потрібно робити і як не потрібно.
Пройшов майже рік і я можу з упевненістю сказати одне: баунті - це копійки. Хоч і не завжди. Завжди є виключення з правил.
Можна брати проект, який веде баунті, але вже зібрав хард. Таких мало, дуже мало, але такі є. Такі проекти - це 99,99% успішні проекти. Але ось чи багато в них можна заробити? Зараз баунтісти розумні і відразу бачать де є толк.
Можна брати завідомо успішний проект, про який різні рейтингові сайти дають високі оцінки. Таких проектів теж мало, і ще менше тих, у яких є баунті, але вони теж є. Такі проекти взагалі потрібно намагатися брати по максимуму, і підпис, і соціалки, і телегу, і статті з відосами та й по кілька штук бажано. Тоді буде результат.
А можна взагалі іншим шляхом. Програма бренд амбасадорів. Я, наприклад, вибрала для себе проект, який вже торгується, команда якого активно розвивається, партнерства нові постійно, сфера IoT, дуже популярна зараз і великий обсяг сегмента.
Таких проектів мало, які пропонують подібні програми. Але ніхто не забороняє писати адмінам і пропонувати свої послуги.
Особисто моя думка виходячи з досвіду - краще брати один такий проект і вести його в усіх напрямках, які вам доступні, ніж шукати величезну кількість баунті в надії, що хоч парочку з них вистрілять.
А що думаєте ви з цього приводу? Чи є майбутнє у подібних програм амбасадорів та де ви заробили свої мільйони?
Всім привіт!
Трохи відповідей на питання, які задавали в цій гілці, щоб довго не шукали інформацію ті, кому буде цікаво
Амассадор - це представник проекту, регіональний представник, представник в соціальних мережах і т.д.
Позиція посла в проекті - це звичайно не співзасновник проекту або його якийсь директор з розвитку, тобто на головну сторінку проекту на сайті ви навряд чи потрапите, хоч все можливе і цей факт я не виключаю, але ви є частиною команди, отримуєте безпосередній доступ до спілкування з командою і іншими послами і станете частиною проекту, де ви зможете зробити реальний вплив на успіх і зростання проекту, а також ви зможете отримувати ресурси і останні новини про проект і багато інших цікавих речей. Серед інших переваг, ви зможете отримати доступ до останньої інформації / новин, бета-тестування нових функцій, доступ до закритих груп, корпоративному одягу / аксесуарам, токенів і участі в конкурсах.
Які обов'язки входять в таку посаду?Кожен проект може встановити свої обов'язки і вимоги. Але стандартний пакет - представляти в своєму місті / регіоні, управляти спільнотами, створюючи контент і рекламні матеріали на різних платформах, пошук нових можливостей для проекту, партнерство, організовувати заходи, представляти проект в соціальних мережах, допомога в технічній розробці, аудит і т.д .
Як знайти такий проект?Чесно, дуже складно. Мені запропонували самі адміни в групі заповнити заявку, аж надто мене все цікавило про проект і я постійно задавала питання.
В іншому проекті я сама запропонувала свої послуги, там моє бажання теж сприйняли позитивно.
Як вибрати проект?Це питання мучить всіх в крипті. Від інвесторів до еірдроперов. Так що тут у кожного свій підхід.
Особисто мій підхід - це вибирати проект, до якого лежить душа, ісо було 100% успішним, токен торгується (в ідеалі).
Ніхто ж не обмежує вас рамками проведення ІСО для такої роботи.
Для тих, хто цікавився що це за проект такий цікавийПроект називається IoTeX. Тема Інтернету речей зараз активно розвивається і йде вперед.
Сайт проекту - iotex.io.Ознайомитеся з проектом, з усією інформацією і взагалі чим проект займається і як розвивається.
Офіційні канали та групи IoTeX:
🔹Канал Анонсов IoTeX🔹English🔹RussianПриєднуйтесь до телеграму. Питання можете ставити в Телеграмі або ж російська гілка на цьому форумі
https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=65138.msg383040#msg383040Саме інформацію про саму програму Амбассадор можете знайти за посиланням
MEDIUM.
Там же можете заповнити заявку на участь в програмі.
Якщо будуть питання - не соромтеся, задавайте.
P.S. не реклама