Вінні Лінгем попереджає, що ціна біткойна, нижча за $5000, протримається від трьох до шести місяців Генеральний директор Civic, Вінні Лінгем (Vinny Lingham), нещодавно заявив, що вартість біткойна залишиться нижче $5000 протягом щонайменше трьох-шести місяців, оскільки настрої в усій індустрії пригнічені.
В інтерв'ю CNBC 26 листопада, Лінгем, чий проект Civic залучив $33 млн під час ICO в минулому році, але зараз торгується нижче первинної ринкової пропозиції, приєднався до аналітиків, таких як Тоні Вейс (Tone Vays), для середньотермінового прогнозу ціни біткойна.
Я думаю, що ціна буде триматися від $3000 до $5000, принаймні, від трьох до шести місяців. Я не думаю, що ми досягнемо рівня підтримки у $3000, я думаю, що в найближчій перспективі навколо цієї відмітки відбудеться багато покупок, але якщо ми не вийдемо з ведмежого циклу в наступні від трьох до шести місяців, то можемо досягти $3000,
- сказав він на Fast Money.
На тому тижні ціна біткойна повернула на короткий період свої позиції, наблизившись до $4000 аби знову знизитися до поточних рівнів близько $3700.
Альткойни продовжують демонструвати гострішу волатильність, при чому у багатьох активів протягом року волатильності не спостерігалося.
На думку Лінгема перерва у стабільності ціни біткойна - це погана новина. Він вважає, що інституційні інвестори, завдяки яким могла зрости ціна у 2019 році, залишаться осторонь.
Ви можете продовжуватимете говорити про те, що інституційні інвестори прийдуть, коли будуть схвалені майданчики та біржовий фонд, ETF, але ринок не повинен мати таку волатильність в класі активів, коли потрібно залучити великі гроші,
- продовжував він.
Продовжуючи говорити про майбутнє біткойна, Лінгем сказав, що біткойн був для нього "надто ризикованим" як інвестиція в його нинішньому стані і що він швидше сприйме його як сховище цінності, ніж як не спосіб оплати.
Мене в біткойні зацікавило те, що це мережа платежів, яка може конкурувати з Visa та MasterCard при масштабуванні, але ... біткойн не може потрапити туди, оскільки спільнота в основному заблокувала збільшення продуктивності на одному мегабайті. Є багато інших криптовалют, які намагаються вирішити проблему платежів,
- сказав він.
Однак дані мережі суперечать теорії обмеження розміру блоків в останні місяці, статистичні дані з Blockchain показують, що середній розмір блоку насправді регулярно перевищував один мегабайт протягом останніх декількох місяців.
Прогрес в мережі Lightning Network, що дозволяє операції поза мережею, значно збільшує пропускну спроможність біткойна і це також помітили користувачі, які дедалі частіше користуються мережею.
На відміну від Вінні Лінгема, Джейк Червінський (Jake Chervinsky), юридичний представник з питань захисту прав власності та цінних паперів компанії Kobre & Kim, вважає, що інституційні інвестори вже присутні на ринку і накопичують біткойн, користуючись тим, що роздрібні торговці та індивідуальні інвестори продають криптовалюту на фоні панічних настроїв.
Джерело:
http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/3525-v%D1%96nn%D1%96-l%D1%96ngem-poperedzha%D1%94,-shho-c%D1%96na-b%D1%96tkojna,-nizhcha-za-$5000,-protrima%D1%94t'sya-v%D1%96d-tr'oh-do-shesti-m%D1%96syac%D1%96v