Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: Засновник ICOBox Микола Євдокимов оголосив про те, що з початку 2018 року він не  (Read 848 times)

Offline Cuxta

• Sr. Member
  • *
  • Activity: 497
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 0
  • Last Active: April 27, 2020, 07:29:38 PM
    • View Profile

• Total Badges: 19
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
Засновник ICOBox Микола Євдокимов оголосив про те, що з початку 2018 року він не управляє компанією
Засновник компанії ICOBox Микола Євдокимов підтвердив своє рішення припинити управління компанією і зосередитися на власних проектах. При цьому він залишається власником ICOBox.

З кінця 2017 я фактично не беру участі ні в операційній, ні в управлінській роботі всередині ICOBox у зв'язку з великою кількістю власних проектів, тому я вирішив, що буде чесно офіційно повідомити про це, розставивши всі крапки над i та уникнувши появи різних чуток. Хочу підкреслити, що з моїм відходом ефективність роботи компанії не змінилася, мій відхід ніяк не позначився на роботі компанії - вона працює в звичайному режимі, виконуючи всі зобов'язання перед клієнтами,

- заявив Микола Євдокимов.

Керівництво ICOBox на даний момент здійснюють два керівних партнери з числа засновників компанії - це Анар Бабаєв, який відповідає за російський і російськомовний ринок, і Дар’я Генералова, яка курує розвиток компанії на міжнародних ринках.

Рішення залишити управління компанією далося Миколаю нелегко, але ми прекрасно розуміємо, що як серійного підприємцю йому важко зосередитися тільки на одному проекті і хочеться розвиватися далі. Це непростий крок для Миколая, але на подібні вчинки наважувалися навіть такі великі люди, як засновник Tesla Ілон Маск і глава Uber Тревіс Каланік. Ми впевнені, що Микола зможе успішно реалізувати себе у всіх подальших проектах,

- зазначив співзасновник ICOBox Анар Бабаєв.

Микола Євдокимов заснував ICOBox в 2017 році. Всього за рік з хвостиком компанія перетворилася з нікому не відомого стартапу в найбільшого в світі постачальника послуг нового покоління для блокчейн-компаній, які бажають продавати свої продукти за допомогою первинної пропозиції токенів.
Джерело:
http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/3533-zasnovnik-icobox-mikola-%D0%84vdokimov-ogolosiv-pro-te,-shho-z-pochatku-2018-roku-v%D1%96n-ne-upravlya%D1%94-kompan%D1%96%D1%94ju
Код: [Выбрать]
Ferrum Network •   ANN • Bounty • Website • Telegram
The First High-Speed Interoperability Network for Real-World Financial Applications

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG