Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: JPMorgan eski yöneticisi Alex Gurevich: “Bitcoin ölmüyor, dijital altın oluyor"  (Read 996 times)

Offline Filo

• Legendary
  • *
  • Activity: 1492
  • Your Data Belongs To You
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 0
  • Last Active: April 05, 2022, 05:52:18 PM
    • View Profile

• Total Badges: 24
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
"JPMorgan’ın eski yöneticilerinden biri olan Alex Gurevich, şu anda Bitcoin’in giderek artan bir şekilde “dijital altın” haline geldiğini iddia ediyor.

“Bitcoin dijital altının kalıcı statüsüne bir adım daha yaklaşıyor.”
JPMorgan’un Global Makro bölümünden Gurevich,  Bitcoin için varoluşsal bir şey olarak ortaya koyuyor ve “seni öldürmeyen şey seni daha güçlü kılıyor” diyor. Çeşitli altcoinlerin ve forkların gelişmesine ve düşmesine rağmen Gurevich, zamanın Bitcoin için iyi olduğuna inanıyor. Gurevich, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Çeşitli altcoinlere ve forklara rağmen lider kripto para birimi ortadan kaybolmaz, dijital altının kalıcı statüsüne bir adım daha yaklaşır.

Gurevich, değerli metallerin yüzyıllardır her zaman bir ticaret aracı olarak kullanıldığını, çünkü “kolayca okside olmadığını ve bozulmamış bir halde kaldıklarını” ifade ederek, Bitcoin’in dijital altın olmaya adım adım ilerlediğini vurguluyor.

JPMorgan’ın eski yöneticisi Alex Gurevich: “Bitcoin ölmüyor, dijital altın oluyor.”
 Serkan Eser
3 Aralık 2018, 15:00
2.5k Kere Okundu
1
Paylaşım
Paylaş
Tweetle
Alex Gurevich: “Bitcoin avantajlarını ve popülaritesini arttırıyor.”
JPMorgan’ın eski yöneticilerinden biri olan Alex Gurevich, şu anda Bitcoin’in giderek artan bir şekilde “dijital altın” haline geldiğini iddia ediyor.

“Bitcoin dijital altının kalıcı statüsüne bir adım daha yaklaşıyor.”
JPMorgan’un Global Makro bölümünden Gurevich,  Bitcoin için varoluşsal bir şey olarak ortaya koyuyor ve “seni öldürmeyen şey seni daha güçlü kılıyor” diyor. Çeşitli altcoinlerin ve forkların gelişmesine ve düşmesine rağmen Gurevich, zamanın Bitcoin için iyi olduğuna inanıyor. Gurevich, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Çeşitli altcoinlere ve forklara rağmen lider kripto para birimi ortadan kaybolmaz, dijital altının kalıcı statüsüne bir adım daha yaklaşır.

Gurevich, değerli metallerin yüzyıllardır her zaman bir ticaret aracı olarak kullanıldığını, çünkü “kolayca okside olmadığını ve bozulmamış bir halde kaldıklarını” ifade ederek, Bitcoin’in dijital altın olmaya adım adım ilerlediğini vurguluyor.

Alex Gurevich: “Bitcoin avantajlarını ve popülaritesini arttırıyor.”
Ayrıca Gurevich, Bitcoin’in avantajını açıklıyor ve şunları söylüyor:

Değerli metallerde tarihi ticaret modeli göz önüne alındığında, 2015 yılında Bitcoin’in alımı nispeten kolaydı. Ama şimdi, 20x (fork dahil) erken fiyatlarda, daha karmaşık bir ticaret ikilemi. Bitcoin “balon” olabilir ya da olmayabilir, ancak 2014’te büyük bir “patlama” geldiğini ve bu yıl bile piyasada Bitcoin’in iki anlamlı düzeltmeye katlandığını hatırlamak önemli.

Daha da ileri giderek Gurevich, Bitcoin’in her hayatta ve dengede kaldığında, fazladan altın güvenilirliği kazanacağını da vurguluyor.

Source: https://kriptoparahaber.com/alex-gurevich-bitcoin-olmuyor-dijital-altin-oluyor.html
XSL Labs.io
|█████████████████
███████████████████
█████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
  WHITEPAPER 
  AUDIO WP
|Confidentiality
Authenticity
Integrity

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Offline sagu

• Full Member
  • *
  • Activity: 179
  • Referrals: 1
  • Last Active: February 14, 2021, 12:48:08 AM
    • View Profile

• Total Badges: 18
Çok doğru söylemiş. Yakın gelecekte Blockchain'le birlikte Bitcoin'in de değerini herkes bilecektir. Sonra neden geç kaldık diyecekler.

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Offline Komorhan

• Hero Member
  • *
  • Activity: 995
  • Beyond Protocol Street Team
  • Referrals: 2
  • Last Active: May 30, 2021, 04:01:35 PM
    • View Profile

• Total Badges: 22
Isteselerde istemeselerde olacaj bunlar. teknoloji onunde simdye kadar kim durabildi ki bugun duracaklar. Gelecek tartismasiz blockhain indir.
Beyond Protocol Street Team
http://beyond.link | Coming Fall 2021
Official altcoinstalks thread

Offline TurkiyePriest

• Sr. Member
  • *
  • Activity: 354
  • In Crypto We Trust
  • Referrals: 0
  • Last Active: February 20, 2024, 01:37:05 PM
    • View Profile

• Total Badges: 19
    Fifth year Anniversary Fourth year Anniversary 10 Posts
Kesinlikle benim düşüncem de bu çoğu paranın bitcoine endeksli olması gerekiyor bitcoinle birlikte hareket etmesi gerekiyor. Zamanında kağıt para basımında kullanıldığı gibi bir sistem kurulması gerekiyor

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG