Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Да, практично встановлено, що проект цього форку - шахрайство. Їхній офіційний сайт закритий, в телеграм паніка. Зараз уже стає зрозуміло чому команда цього ICO була анонімною. Тільки я не розумію для чого це було їм необхідно. Вони не збирали коштів, не вимагали закритих ключів, як це робили в Ethereum Nowa. Що вони хотіли і чого добились. Це більше нагадає шутку, ніж шахрайство.
багато кто мені каже, що Ethereum Classic Visionце скам, але я важаю що цей слух взагалі специальна пустили, щоб в нього не повірили, але він всещдно діючим проектом може оказатися, але він може підніметься в ціні через один рік.
Всі почали входити в єфір, щоб получити Ethereum Classic Vision - хардфорк Ethereum, а тут оказалось шо це скам і тепер я поняв що треба діяти навпаки і шо робить толпа, потрібно рабити наперекір і тоді Ви будете в вийгроші.
Пробачте, але Ви про що? Скам - це пряме шахрайство, а не наклеп на проект. Він не може піднятися ні тепер, ні через рік, бо від початку був створений для обкрадання довірливих людей. Я сподіваюся ви хоча б не вірите сайтам, які пропонують вам вкласти біткоїн, а вивести за 1-3 дні аж 5 біткоїнів?!
Дехто вірить і в такі проекти, нажаль. Вже розповідав про "чудові" майнінг - сайти, які "майнять" за хвилину по 0,5-2 біткоїна...але за виведення цієї суми необхідно спочатку заплатити
та я й сама була така наївна, приблизно у 2013 році, але тоді інфи не було абсолютно. Тоді думала, ого яка крута штука той біткоїн, якщо його так можна круто заробити за 1 день Тоді ж і в опціони бінарні вірила і звичайно ж в хайпи. Благо тепер є інформація повсюди, тільки потрібно захотіти її побачити, щоб не бути пошитим у дурні та пограбованим через власну довірливість та незнання. Бо, стара приказка діє і досі: "незнання не звільняє від відповідальності"
та я й сама була така наївна, приблизно у 2013 році, але тоді інфи не було абсолютно.
З самого початку цієї мутної історії казав що це скамище. Знайомі не вірили, тепер баняка свого чухають...
Повчальна історія... Як кажуть "шара об`єму не має", але треба все ж думати.