У Європі перейшли на блокчейн 10 000 аптек
Блокчейн-проект Embleema, який дозволяє користувачам зберігати в децентралізованій системі свої медичні дані, оголосив про партнерство з Pharmagest Interactive, яка розробляє програмне забезпечення для індустрії охорони здоров’я в Європі.
Наразі програмним забезпеченням Pharmagest користуються понад 10 000 аптек по всій Європі. Завдяки партнерству компанії зможуть розробити децентралізовані додатки для пацієнтів і аптек, а потім запустити їх в мережі Pharmagest.
Пацієнти отримають індивідуальний доступ до різних сервісів охорони здоров’я. Завдяки технології доступ буде обмежений, а всі зміни даних будуть записуватися і відстежуватися. Пацієнти зможуть ділитися своїми історіями хвороби та іншими даними з клініками та іншими установами.
“Ми віримо в гігантський потенціал технології блокчейн в галузі охорони здоров’я. Блокчейн стане ключовою технологією при захисті даних і забезпеченні прозорості. Система, розроблена Embleema, знаходиться на піку децентралізації та обміну даними для відстеження ефективності та безпеки ліків. Embleema вже продемонструвала рішення, привернула увагу ключових партнерів у фармакологічній індустрії. Ми дуже раді можливості взяти участь в розробці і чекаємо прийдешніх успіхів”, – заявив глава Pharmagest Тьєррі Чапусот.https://cryptota.com.ua/u-ievropi-pidkliuchat-do-blokchejnu-10-000-aptek/