Десь мені попадалася новина що уряд Китаю серйозно розглядає випуск власного стейбла, і що на цій новині навіть бiток в гору полез.Правда вже судячи з усього слез.Якщо вони запилять свій стейбл мало нікому не покажется.Я так вважаю!
Не дуже то і серйозно розглядає. Вже рік часу як прошов а власного цифрового юаня китай так і не спромігся випустити
Зате розмови і слухи знову активно ширяться і зараз. Думаю що в кінці кінців вони шось там випустять але чи воно приживеться от це питання ? Ну я думаю скоріше США випустить свій крипто доллар чим китай. А вже потім може і Китай за ними шось своє випустить
Випустять - я впевнений на 100 відсотків. Якщо китайці взялися за таку справу, о вони доведуть це до кінця, та ще й дуже круто капіталізуютьсвою цифрову валюту. Думаю топ-10 точно буде, якщо не вище. Можливо даже вони зможуть зробити цифровий юань конкурентом першої криптовалюти...
Якщо в Китаї буде складатися власний рейтинг криптовалюти, який там проводиться раз на два місяці, то можна і не сумніватися що цифровий юань там уже практично постійно буде на першому місці. В таблицю CoinMarketCap в першу десятку він також, мабуть, попаде. Враховуючи кількість жителів Китаю, то високий рівень капіталізації він набере досить швидко. Проте навряд чи він досягне реальної конкуренції з біткоїном.
В таблицю CoinMarketCap китайский оцифрований юань уже не попаде. Як виявилось недавно, для його функціонування не використовується технологія блокчейн, а це значить що він не буде мати навіть віддаленого відношення до криптовалюти.
Уряд Китаю постійно придумує щось своє і це їм вдасться досить непогано. Подивимося, що буде з їх оцифрованим юанем, який уже дуже довго випробовується. Думаю, що він досягне великих успіхів.