Я багато разів користувалася такими каналами. Безкоштовні результату не дали, тому я почала купувати. Перший платний канал не дав прибутку, другий, третій... Останній я купила у азіатів, дуже дорого, нас зібралося близько 20 чоловік, з кожного вийшло по 0,07 бітка. І знову ніякого результату.
Скажу так, власники цих каналів нагадують мені молодих хлопчиків, які вивчили основу тех аналізу і одразу вважають себе гуру торгівлі

Тому можуть вже продавати свої послуги. Дійсно хороші трейдери не будуть продавати свої послуги, навіщо їм це. Вони спокійно торгують для себе і заробляють великі суми, воно їм потрібно ще з кимось ділитися своїми знаннями?
А ще мені пощасливилося бути в групі трейдера з Уол Стріт зі стажем роботи 15 років, він сам з Росіїї, тому спілкування було зрозумілим. Безкоштовно виділявся 1 день. За день він провів з групою близько 5 трейдерський операцій, з них одна чи дві закрилися в мінус, інші в плюс, деякі залишилися на слідючий день. В групі я не залишилася, потрібно багато часу, щоб постійно слідкувати за ринком. Також послуги трейдера були дорогі, щоб більш менш заробити потрібен великий депозит
Купити і швидко продати дорожче як обіцяють канали не вийде! Я в цих каналах навіть не відбила суму яку заплатила. Можливо хтось і заробляє в цих каналах, але в мене був такий досвід.