gospodin in bounty spreadsheete göz gezdirdim hoşuma giden bountyler çıkınca yeniden bir hesap açtım. Bakalım bu ne zaman banlanacak
Yeni hesap açtında imzalar için rank kasmak çok zor yani çok emek gerektiriyor rank kasmak için hiç uğraşılmaz bana kalırsa
Aynen öyle hocam. Sağolsun EFS 3 merit vermiş bir paylaşımıma bana yeter artar da haha.
Bende Ban yedikten sonra hasyurtlu hesabını açtım. Sağolsun ziya isminde bir arkadaş bugün merit atmis artık o hesabımı jr yapabilirim. Efs nin 3 merit attığını görmüştüm demek ki sizin hesap mış.
Sevindim Jr. a yükseldğinize hocam. Bir smeriti tanıdık birierine vereyim diye bakındım ama meritsiz kimseyi göremedim. Görseydim ben vermek isterdim. Bugün oraları biraz karışmıştı Forum garip bir forum oldu gerçekten. Durduk yere birbirine girdi millet. Neden bir olamıyorlar anlamıyorum. Para ile izah edilecek şey de değil sanıyorum.
Yine aynı sebebi gösterip bana süresiz Ban atmış aq ibneleri. Sebep yine plagiarism mi dir nedir? Ulan aq daha 30 post attım neyin plagiarismi. Abi taktiklarina takıyorlar.
Hocam sanıyorum eski nick ile yeni nick benzer olduğundan forumdaki muhbirlerden biri sizi report etti. Çünkü 1 ayda otomatik ban olmaz. Ben geçen sene öyle muhbirlik yaptığına şahit olduğum en az 5 karaktersiz gördüm o forumda. Milletin eth adresleri üzerinden devamlı arama yapan karaktersizler var. Adminlere şakşakçılık yapmaktan öteye gidemeyen silik tip çok. Son DT mevzusu da bunu kanıtlıyor. Beş dakika geçmeden 5 e bölündü lokal. Biz burada bu hataları yapmayalım. Birbirimize hakaret etmeyelim. Bir hatamız varsa birbirimizle mesajlajıp sorunu konuşarak çözelim. Yine çözülmezse forum moderatorlerinin hakemliğine bırakalım sorunlarımızı. Ama hiçbir vakit muhbirlik gibi şeylere tenezzül etmeyelim.
Aynen hocam. Diğer forumda ki hesabım gittikten sonra metada kendimi savunayim diye benzer isim ile açtım. Aq çocukları aynı sebep ile Ban attılar. Plagiarism diye. Ulan aq cocuklari daha 30 post atmışım neyin plagiarismi bu.
Hocam ben öbür forumda bana mesaj atan arkadaşların hepsine Allah var hep yardımcı oldum.
Mesela ripllecanavari arkadaş ile bana merit atması ile arkadaşlığımız başladı. Hala görüşüyorum. İlk miracle tele imzasına girdim ve ondan piayasa bu halde iken 3.4 eth aldım. Ona da aynı imzaya girmesini söyledim ve o da aşağı yuakri 200 dolar aldı. Sonra o bana stake.com un imzasını önerdi.
Sağolsun iyi kazandık. Bende gospodin e tavsiye ettim. İyi kazandık. Bana soru soran her arkadaşa yardımcı oldum. Çünkü rızkı veren Allah . Demedim ki pasta dan pay alacak diye. Daha sonra gospodin hocama burayı ve garden forumunu tavsiye ettim. Çünkü gospodin in listesi ile çok bounty kovaladik. Onunda öyle bir hakkı var. Onunla da gosuruyorum mesaj yolu ile. Yani birbirimize yardımcı olsak birşey kaybetmeyiz. Diğer forumda belli kişiler belli kişilere basıp meriti rütbe yükseltmeye çabalıyor. Artık o forumdan iyice tiksindim diyebilirim