waybesuricata, hasyurt sevgili arkadaşlarım yapılan işlem nedir söyleyebilir misiniz? nereye ne yazıyoruz. form doldurma ya da siteye üye olmak gibi bir şey yapmadım ben. yardımcı olursanız sevinirim.
Başkan ilk verdikleri yerde uyelik açtım. Sonra da google docs gibi birşey vardı onu doldurdum. Docs ta bir yerde attığımız proof postunun linkini istiyor. Ben round 2 yi buldum onu kopyala yapıştır yaptim. Sonra alt bilgileri doldurdum. Mail adresi istiyor o da verdikleri siteye uye olduğum mail adresi en alt kısmında da spreadsheet te olan eth adresini verdim şutladım. Umarım doğru yapmışımdır.
Dikkat !@hasyurt hocam Proof'una mail adresi ekle..Eski Proof'lardan birini bul,Round 1,2 veya Round 3 editleyip
e-mail ekle.
Diğer arkadaşlar sizlerde böyle yapın,yazık olmasın tokenlerinize.Yoksa Proof linkini eklemenizin bir anlamı yok.
@waybesuricata hocamın bundan dolayı kafası karışmış gibi..Benim dediğimi yapın (Şahsen ben böyle yaptım) veya bounty threada yeni bir Proof yazıp e-mail adresinizi burda da belirtip yeni kanıtın linkini gönderebilirsiniz.