Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: Swapzilla Hakkında  (Read 26354 times)

Offline hasyurt

• Legendary
  • *
  • *
  • Activity: 2853
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 3
  • Last Active: January 17, 2025, 10:52:00 AM
    • View Profile

• Total Badges: 24
    Badges: (View All)
    Fifth year Anniversary 2500 Posts Fourth year Anniversary
Re: Swapzilla Hakkında
« Reply #75 on: July 11, 2020, 06:05:50 PM »
Bugün telegram kanallarına good day gibi bir yazı paylaştılar. Üyelik açıyorsunuz sonra da hangi platform da proof postu attıysak onu istiyor. Ben de araya araya postlar arasında round 2 yi buldum onu yapıştırdım geçtim. Zaten toplam da bana  700-800 civarı bir şey gelecek. O da gelirse. Maksat yeşillik olsun doldurdum gitti. Kanalina bakin derim
█████████████████████████
████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████
.BitList.█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
REAL-TIME DATA TRACKING
CURATED BY THE COMMUNITY

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
.List #kycfree Websites.

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

« Reply #75 on: July 11, 2020, 06:05:50 PM »

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

« Reply #76 on: July 12, 2020, 10:19:07 AM »

Offline gospodin

• Legendary
  • *
  • Activity: 1957
  • Mixero: Privacy by XMR (Monero) bridge
  • Referrals: 0
  • Last Active: June 11, 2024, 07:35:31 PM
    • View Profile

Fifth year Anniversary Fourth year Anniversary 10 Posts
« Reply #77 on: July 12, 2020, 01:56:09 PM »
waybesuricata, hasyurt sevgili arkadaşlarım yapılan işlem nedir söyleyebilir misiniz? nereye ne yazıyoruz. form doldurma ya da siteye üye olmak gibi bir şey yapmadım ben. yardımcı olursanız sevinirim.
░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████████
░░░██████░░░░░░░░█████████████
░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████████
░░░░░░█████████░░█████████████
░░░░░░█████████
░░░░░░█████████
░░░░░░█████████░░░░█████████
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████
████░░░░░░░░░░░░░░█████████
████░░░░░░░░░░░░░░█████████
██████████████████████████████
█████████▀▀███▀▀░░▀▀▀█████████
███████▀░░█▀░░░░▄▄▄▄▄▄▄███████
██████░░░██░░▄█▀▀░░░░░▀▀██████
█████░░░░█░░███████▄▄▄░░░▀████
███░██░░░█▄████████▄░▀█▄░░░███
███░░██░░░███████████░░▀█▄░███
████░░▀██▄▄████████░██░░░█▄███
█████░░░░░▀▀▀▀▀▀██░░██░░░█████
███████▄▄▄▄▄▄▄█▀░░░▄█░░░██████
████████▀▀▀▀░░░░░░██░░▄███████
██████████▄▄▄▄▄████▄██████████
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
.
MIXERO.IO
.
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
..
..
..
..
..
..
..
..
███████▀▀██░▀█████████████████
████████░░█░█▀▀░██████████████
████████░░▀░░░▄███████████████
██████▀░░░░░░░░░▀██████░▀█████
████▀░░░░░░░░░░░░░██▀▀█▄░░████
████░░░░░░░░░░░▄████▄░▀██░░███
████░░░░░░░░░▄██▀░▄██░░██░░███
█████░░░░░░▄██▀████▀░░██░░████
███████▄▄▄████▄░░░░▄██▀░░█████
███████████░░▀▀▀██▀▀▀░░▄██████
██████████████▄▄▄▄▄▄██████████
..
..
..
..
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
██████████████████████████████████████████████████████████████████████
.
MIX.NOW
.
██████████████████████████████████████████████████████████████████████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
█████████████
█████████████
░░░░░░░░░██████
█████████████░░░░██░░░██████
█████████████░░░░░░░░░██████
█████████████
█████████████░░█████████
░░░░░░░░░░░░░░░█████████
░░░░░░░░░░░░░░░█████████
░░█████████░░░░█████████
░░█████████
░░█████████░░░██░░░░░░░░░░████
░░█████████░░░░░░░░░░░░░░░████

Offline Oxumare

• Legendary
  • *
  • *
  • Activity: 2406
  • Last Active: February 03, 2023, 09:21:54 AM
    • View Profile

• Total Badges: 23
« Reply #78 on: July 12, 2020, 02:51:51 PM »
Bu yapılanı anlamış değilim. Adamlar bountye katılan kullanıcı elemeye başladılar bile. Katılanlardan %20 si bunu görmeyecek ve elenecekler.Özellikle Proof ları silinenler için diskaliyife olacaksınız bile dediler. Yarın platformda KYC yapın derler biraz da oradan elerler sonuçta elde katılanların %50 si kalır.

Gerçi Community manager larına sordum KYC gerek yok.Ekstra olarak yaparsanız platform açıldıktan sonta trade de geçerli olmak üzere 0.1 BTC alırsınız dedi ama pek de güvenemedim.

Offline waybesuricata

• Legendary
  • *
  • Activity: 1823
  • Bitcoin Mixer| Since 2019
  • Last Active: March 10, 2024, 01:27:03 PM
    • View Profile

• Total Badges: 22
« Reply #79 on: July 12, 2020, 03:21:31 PM »
waybesuricata, hasyurt sevgili arkadaşlarım yapılan işlem nedir söyleyebilir misiniz? nereye ne yazıyoruz. form doldurma ya da siteye üye olmak gibi bir şey yapmadım ben. yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam aşağıdaki gibi bir duyuru var telegram sayfalarında ben linkten üye olup, formu doldurdum. Ama anlamadığım siteye üye olduğumuzu nereden anlayacaklar. Form ile sitenin bir bağlantısı var mı yok gibi duruyor ya da ben anlamadım.

"The team decided to make payments to the participants of the bounty campaign on their platform. Please register here: https://www.swapzilla.co/terminal/register?ref=qnybh and fill out this form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqnHlBdrYnBel9WO35p6Q22cQamC_1P1A-wETJJAh-NIPMOA/viewform

Distribution will start after we will collect all participant emails address."

Offline hasyurt

• Legendary
  • *
  • *
    • View Profile

« Reply #80 on: July 12, 2020, 04:39:56 PM »

Başkan ilk verdikleri yerde uyelik açtım. Sonra da google docs gibi birşey vardı onu doldurdum. Docs ta bir yerde attığımız proof postunun linkini istiyor. Ben round  2 yi buldum onu kopyala yapıştır yaptim. Sonra alt bilgileri doldurdum. Mail adresi istiyor o da verdikleri siteye uye olduğum mail adresi en alt kısmında da spreadsheet te olan eth adresini verdim şutladım. Umarım doğru yapmışımdır.
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
.BitList.█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
REAL-TIME DATA TRACKING
CURATED BY THE COMMUNITY

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
.List #kycfree Websites.

Offline waybesuricata

• Legendary
  • *
  • Activity: 1823
  • Bitcoin Mixer| Since 2019
  • Last Active: March 10, 2024, 01:27:03 PM
    • View Profile

« Reply #81 on: July 12, 2020, 09:47:34 PM »
@hasyurt hocam anlattıklarının aynısını yaptım ben de. Herhalde başka bir şey yapmaya gerek yok. Bounty ödeme tarihi ile ilgili bir bilgi göremedim bu arada ben. Sizin bir bilginiz var mı bununla ilgili? Temmuz ayında gönderecekler mi acaba cüzdana?

« Reply #81 on: July 12, 2020, 09:47:34 PM »

Offline ustcoin

• Legendary
  • *
  • *
  • Activity: 1645
  • Last Active: January 17, 2025, 10:53:16 AM
    • View Profile

Fourth year Anniversary Third year Anniversary 10 Posts
« Reply #82 on: July 12, 2020, 10:29:47 PM »
Vermeyeceğim dememin başka bir yolu da bunların yaptığı. Yok siteye üye ol yok şunları doldur. Bırak swapzilla bu işleri. Verecek olduğun millete 3-5 token onu da vermemek için bin dereden su getir. Umarım katılan arkadaşlar mağdur olmadan tokenlerini alır. O kadar emek veriyor insanlar. Karşılığında da bir miktar kazansın.

Offline Oxumare

• Legendary
  • *
  • *
    • View Profile

« Reply #83 on: July 13, 2020, 01:43:13 PM »

Başkan ilk verdikleri yerde uyelik açtım. Sonra da google docs gibi birşey vardı onu doldurdum. Docs ta bir yerde attığımız proof postunun linkini istiyor. Ben round  2 yi buldum onu kopyala yapıştır yaptim. Sonra alt bilgileri doldurdum. Mail adresi istiyor o da verdikleri siteye uye olduğum mail adresi en alt kısmında da spreadsheet te olan eth adresini verdim şutladım. Umarım doğru yapmışımdır.

Dikkat !

@hasyurt hocam Proof'una mail adresi ekle..Eski Proof'lardan birini bul,Round 1,2 veya Round 3 editleyip e-mail ekle.
Diğer arkadaşlar sizlerde böyle yapın,yazık olmasın tokenlerinize.Yoksa Proof linkini eklemenizin bir anlamı yok.@waybesuricata hocamın bundan dolayı kafası karışmış gibi..Benim dediğimi yapın (Şahsen ben böyle yaptım) veya bounty threada yeni bir Proof yazıp e-mail adresinizi burda da belirtip yeni kanıtın linkini gönderebilirsiniz.

Offline Xx

• Hero Member
  • *
  • Activity: 929
  • Last Active: August 31, 2024, 12:00:30 PM
    • View Profile

• Total Badges: 20
    Fourth year Anniversary Third year Anniversary Second year Anniversary
« Reply #84 on: July 13, 2020, 02:20:50 PM »
Hadi bakalım arkadaşlar hepiniz halkında hayırlısı olsun bol kazançlar

Offline hasyurt

• Legendary
  • *
  • *
    • View Profile

« Reply #85 on: July 13, 2020, 05:30:02 PM »

Dikkat !

@hasyurt hocam Proof'una mail adresi ekle..Eski Proof'lardan birini bul,Round 1,2 veya Round 3 editleyip e-mail ekle.
Diğer arkadaşlar sizlerde böyle yapın,yazık olmasın tokenlerinize.Yoksa Proof linkini eklemenizin bir anlamı yok.@waybesuricata hocamın bundan dolayı kafası karışmış gibi..Benim dediğimi yapın (Şahsen ben böyle yaptım) veya bounty threada yeni bir Proof yazıp e-mail adresinizi burda da belirtip yeni kanıtın linkini gönderebilirsiniz.

Teşekkürler hocam. Bir daha doldurabilirmiyim bilmiyorum. Tozex icin dün bir stake isteme docs u doldurdum. Spreadsheete de işlendi bakalım birşeyler verecekler mi?
Swapzilla içinde ilkini yaptım öylece kalsın. Uye olduğum yerde mail adresi var. Onu da verdik zaten.. verecekleri 700-800 token vermezlerse de soksunlar müsait yerlerine.
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
.BitList.█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
REAL-TIME DATA TRACKING
CURATED BY THE COMMUNITY

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
.List #kycfree Websites.

Offline madenci_34

• Hero Member
  • *
  • Activity: 972
  • FRX: Ferocious Alpha
  • Last Active: April 30, 2021, 03:58:01 AM
    • View Profile

10 Posts First Post Fifth year Anniversary
« Reply #87 on: July 14, 2020, 02:04:16 PM »
Bu yapılanı anlamış değilim. Adamlar bountye katılan kullanıcı elemeye başladılar bile. Katılanlardan %20 si bunu görmeyecek ve elenecekler.Özellikle Proof ları silinenler için diskaliyife olacaksınız bile dediler. Yarın platformda KYC yapın derler biraz da oradan elerler sonuçta elde katılanların %50 si kalır.

Gerçi Community manager larına sordum KYC gerek yok.Ekstra olarak yaparsanız platform açıldıktan sonta trade de geçerli olmak üzere 0.1 BTC alırsınız dedi ama pek de güvenemedim.

Allah'tan burası var ve gelişmeler gözümüze takılıyor, yoksa ben 2 hafta önce kontrol ettim. Bir daha ne zaman gireceğimde ne zaman kontol edeceğim.

Offline Oxumare

• Legendary
  • *
  • *
    • View Profile

« Reply #88 on: July 14, 2020, 08:55:09 PM »

Dikkat !

Teşekkürler hocam. Bir daha doldurabilirmiyim bilmiyorum. Tozex icin dün bir stake isteme docs u doldurdum. Spreadsheete de işlendi bakalım birşeyler verecekler mi?
Swapzilla içinde ilkini yaptım öylece kalsın. Uye olduğum yerde mail adresi var. Onu da verdik zaten.. verecekleri 700-800 token vermezlerse de soksunlar müsait yerlerine.

@Oxumare teşekkürler hocam, dediğiniz gibi yaptım ben de. Proof mesajını bulup editledim onu mail adresini ekledim. Ama tekrar form doldurmadım gerek yoktur herhalde ikinci defa aynı formu doldurmaya, sonuçta editledim attığım mesajı.

Hocam doldurduğun Google formuna eklediğin Proof unu editleyip mail adresini eklemen yeterlidir.Tekrardan form göndermene gerek yok.
@hasyurt hocam gün gelir iş yapar 800 token - 50 Milyon totatl supply için çok işde yapabilir.Göndersinler cüzdanda kalsın belki karını görebiliriz.Belkide AZBI gibi olabilir elimdekiler 30 dolardan 1 doların altına düştü.AZBI scam olabilir.

Offline ustcoin

• Legendary
  • *
  • *
  • Activity: 1645
  • Last Active: January 17, 2025, 10:53:16 AM
    • View Profile

Fourth year Anniversary Third year Anniversary 10 Posts
« Reply #89 on: July 14, 2020, 09:46:54 PM »

Allah'tan burası var ve gelişmeler gözümüze takılıyor, yoksa ben 2 hafta önce kontrol ettim. Bir daha ne zaman gireceğimde ne zaman kontol edeceğim.

Hocam burası diğer taraf gibi değil. Çoğu arkadaş elinden geldiğince yardımcı oluyor. Duyduğu bir etkinlik ya da projeyi gelip burada paylaşıyor çok şükür. Diğer tarafta yüksek rütbeli bazı kimseler yeni üyeleri takmıyor bile. Burası güzel moderatörümüzde local foruma sahip çıkıyor sağolsun. İyi ki burası var

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG