Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: Swapzilla Hakkında  (Read 26355 times)

Offline Xx

• Hero Member
  • *
  • Activity: 929
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 0
  • Last Active: August 31, 2024, 12:00:30 PM
    • View Profile

• Total Badges: 20
    Badges: (View All)
    Fourth year Anniversary Third year Anniversary Second year Anniversary
Re: Swapzilla Hakkında
« Reply #90 on: July 15, 2020, 08:47:43 AM »
Moderatöre laf söyletmem adamın dibidir kendisi diğer forumda da çok aktif ve bizce sevilen üyelerdendir işini hakkıyla yapar

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

« Reply #90 on: July 15, 2020, 08:47:43 AM »

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Offline waybesuricata

• Legendary
  • *
  • Activity: 1823
  • Bitcoin Mixer| Since 2019
  • Last Active: March 10, 2024, 01:27:03 PM
    • View Profile

• Total Badges: 22
    Fifth year Anniversary Fourth year Anniversary 10 Posts
« Reply #91 on: July 15, 2020, 11:48:00 AM »
Evet burada güzel bir yardımlaşma ortamı olmuş projelerle ilgili, diğer konularla ilgili. Buradaki yöneteci arkadaşımızda çok ilgili gerçekten hemen yardımcı olmaya çalışıyor, duyuru yapıyor. Aynı zamanda bir çok kişide birbirini tanımaya başladı forumda buraya mesaj ata ata:)

« Reply #91 on: July 15, 2020, 11:48:00 AM »

Offline Xx

• Hero Member
  • *
  • Activity: 929
  • Last Active: August 31, 2024, 12:00:30 PM
    • View Profile

• Total Badges: 20
    Fourth year Anniversary Third year Anniversary Second year Anniversary
« Reply #92 on: July 15, 2020, 12:06:06 PM »
Evet burada güzel bir yardımlaşma ortamı olmuş projelerle ilgili, diğer konularla ilgili. Buradaki yöneteci arkadaşımızda çok ilgili gerçekten hemen yardımcı olmaya çalışıyor, duyuru yapıyor. Aynı zamanda bir çok kişide birbirini tanımaya başladı forumda buraya mesaj ata ata:)

Evet hocam ben sizin nicki mesela diğer forumda da görmüştüm çoğu arkadaş diğer forumda da var o yüzden daha bir samimi ortam trendcoin hocam da orada da epey aktif biri

Offline Oxumare

• Legendary
  • *
  • *
  • Activity: 2406
  • Referrals: 3
  • Last Active: February 03, 2023, 09:21:54 AM
    • View Profile

• Total Badges: 23
« Reply #93 on: July 15, 2020, 05:12:48 PM »
Bu yapılanı anlamış değilim. Adamlar bountye katılan kullanıcı elemeye başladılar bile. Katılanlardan %20 si bunu görmeyecek ve elenecekler.Özellikle Proof ları silinenler için diskaliyife olacaksınız bile dediler. Yarın platformda KYC yapın derler biraz da oradan elerler sonuçta elde katılanların %50 si kalır.

Gerçi Community manager larına sordum KYC gerek yok.Ekstra olarak yaparsanız platform açıldıktan sonta trade de geçerli olmak üzere 0.1 BTC alırsınız dedi ama pek de güvenemedim.

Allah'tan burası var ve gelişmeler gözümüze takılıyor, yoksa ben 2 hafta önce kontrol ettim. Bir daha ne zaman gireceğimde ne zaman kontol edeceğim.

Hocam burası diğer taraf gibi değil. Çoğu arkadaş elinden geldiğince yardımcı oluyor. Duyduğu bir etkinlik ya da projeyi gelip burada paylaşıyor çok şükür. Diğer tarafta yüksek rütbeli bazı kimseler yeni üyeleri takmıyor bile. Burası güzel moderatörümüzde local foruma sahip çıkıyor sağolsun. İyi ki burası var

Diğer taraf bir cadı kazanı arkadaş, yüksek rütbeliler bir yerlerine takmıyorlar seni.Çok egolu insan var. Yine de diğer tarafta ufaktan post atmanın kimseye zararı yok, herkes kendi yoluna bakacak.. Yardım konusunda çok zayıflar, sanki ellerinden BTC lerini alacağız.Ben bu forumda yazmam demiştim ama orayı gördükten sonra burası çok hoş, çok kasvetli bir havası var.

Offline hasyurt

• Legendary
  • *
  • *
  • Activity: 2853
  • Last Active: January 17, 2025, 10:52:00 AM
    • View Profile

• Total Badges: 24
    Fifth year Anniversary 2500 Posts Fourth year Anniversary
« Reply #94 on: July 15, 2020, 05:59:36 PM »
Diğer tarafta beni öptüler. Malum çete bizim localden ( trend hocam da dahil) negatif bastı. Aq çocuklarına derdini anlayamıyorsun. Sen bir şey den bahsetsen aninda başka bir pic çıkıp gelip olayi başka bir noktaya çekiyor. Btt yi adamlar maaşa bağlamış resmen. Allah bilir kendileri multinin gözüne vuruyordur. En kötü kazanan oradan 2000 dolar kazanıyor aylık.
Hani köpek bir kemiği yer ya başkası yaklaşınca hırlar. Ay i o hesap bazı tetikçiler negatif dağıtıyor .
« Last Edit: July 17, 2020, 11:01:26 PM by hasyurt »
█████████████████████████
████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████
.BitList.█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
REAL-TIME DATA TRACKING
CURATED BY THE COMMUNITY

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
.List #kycfree Websites.

Offline Oxumare

• Legendary
  • *
  • *
    • View Profile

« Reply #95 on: July 17, 2020, 08:13:11 PM »
Hocam globaldekiler ayrı bir hava zaten. Aylık maaş gibi oraya bakılıyor artık,işine gelmediklerini eleyebiliyorlar her türlü.Çok saçma bir yönetim var. Bizim Türk'ler dede gördüğüm kadarı ile birlik yok.Yakında hiç ederler Türkçe formu benden demesi.

Neyse burada yazan arkadaş sayısı arttı diyeceğim ama bu imza biterse onlarda buradan giderler.

Offline hasyurt

• Legendary
  • *
  • *
    • View Profile

« Reply #96 on: July 17, 2020, 11:04:40 PM »
Hocam globaldekiler ayrı bir hava zaten. Aylık maaş gibi oraya bakılıyor artık,işine gelmediklerini eleyebiliyorlar her türlü.Çok saçma bir yönetim var. Bizim Türk'ler dede gördüğüm kadarı ile birlik yok.Yakında hiç ederler Türkçe formu benden demesi.

Neyse burada yazan arkadaş sayısı arttı diyeceğim ama bu imza biterse onlarda buradan giderler.

Yeni imzalar buraya gelir. Eger bize küsmediyse 😀 dedective var buranin demirbaşı. Bubbakexte burada ışık gördüğü sürece burayi kabul eder ama en büyük sorun kendisi rus eğer btt ile baska bir forum daha kabul edecek olursa buradan ziyade ctt yi kabul edebilir. Burayi es geçmemesi güzel. Diğer tarafin cazibesi kalmadı benim için. Negtaif trustli imzayi kabuk edenler olsa ancak takılırım onun dışında boş boş post atmaya gerek yok.
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
.BitList.█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
REAL-TIME DATA TRACKING
CURATED BY THE COMMUNITY

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
.List #kycfree Websites.

« Reply #96 on: July 17, 2020, 11:04:40 PM »

Offline ustcoin

• Legendary
  • *
  • *
  • Activity: 1645
  • Last Active: January 17, 2025, 10:53:16 AM
    • View Profile

Fourth year Anniversary Third year Anniversary 10 Posts
« Reply #97 on: July 19, 2020, 12:21:48 PM »
Bazen can sıkıntısından telegram kanallarına bakıyorum bu swapzilla da platform gibi bir yer var galiba. Oraya millet üye olup kyc yapıyor gibi bir durum var. Bazı kimseler benim ki olmadı yükleyemedim vs gibi cümleler kuruyor. Bunlar size tokenleri vermek için kyc mi istiyor ki?

Offline waybesuricata

• Legendary
  • *
  • Activity: 1823
  • Bitcoin Mixer| Since 2019
  • Last Active: March 10, 2024, 01:27:03 PM
    • View Profile

« Reply #98 on: July 19, 2020, 04:56:30 PM »
Swapzilla'nın kendi sitesine üye olduk acaba oraya mı gönderilecek tokenler, biraz önce girdim baktım gelen giden yok henüz. Geçen hafta bir form doldurmuştuk oraya eth cüzdan adreslerimizi yazmıştık gerçi. Telegramdan bir kaç kişi sormuş cevap yok tokenler ne zaman gönderilecek diye.

Offline Oxumare

• Legendary
  • *
  • *
    • View Profile

« Reply #99 on: July 20, 2020, 01:38:47 PM »
Bazen can sıkıntısından telegram kanallarına bakıyorum bu swapzilla da platform gibi bir yer var galiba. Oraya millet üye olup kyc yapıyor gibi bir durum var. Bazı kimseler benim ki olmadı yükleyemedim vs gibi cümleler kuruyor. Bunlar size tokenleri vermek için kyc mi istiyor ki?

Bountye katılanlar platforma üye oldular.Fakat KYC yapılmayacak. KYC'ye gerek yok.Ama durumu uzatıyorlar sadece..Bu ayın sonu veya gelecek ay platform açıldıktan sonra tokenleri göndereceklerini söylüyorlar.Bizde kuzu kuzu bekliyoruz.7 aydan fazla 3 ayri rounda katıldım..Göndermemezlik yapmazlar diyorum.Sürekli takip ediyorum.

Offline hebelubes

• Hero Member
  • *
  • Activity: 790
  • Referrals: 1
  • Last Active: August 12, 2024, 10:13:21 PM
    • View Profile

« Reply #100 on: July 20, 2020, 02:07:55 PM »
Detective proje ayarlarken hic secici davranmiyor. Girdigi 20 projeden 1 tanesi piyasaya ya cikiyor ya cikmiyor. Elinde surekli bir suru proje var ama alayi bos. Benim 2 aylik imza hic oldu hadi gireyim dedim diye. 2 ay tasidim adamlar 1 hafta kala dukkani kapatti gitti.

Offline ustcoin

• Legendary
  • *
  • *
  • Activity: 1645
  • Last Active: January 17, 2025, 10:53:16 AM
    • View Profile

Fourth year Anniversary Third year Anniversary 10 Posts
« Reply #101 on: July 20, 2020, 04:48:36 PM »
Detective proje ayarlarken hic secici davranmiyor. Girdigi 20 projeden 1 tanesi piyasaya ya cikiyor ya cikmiyor. Elinde surekli bir suru proje var ama alayi bos. Benim 2 aylik imza hic oldu hadi gireyim dedim diye. 2 ay tasidim adamlar 1 hafta kala dukkani kapatti gitti.

Buraya üyelik açtıktan sonra member olunca homtagirdim sonrasında full olunca dedim ki rütbem yükseldi değiştirin dedim. Bana güncelleme yok dediler bende çıktım..sonra tomo tabanlı bir bountye ye girdim o da fos çıkınca kendimi buraya attım. Dedective iyi hoş ama çok fazla bounty alıyor ama bunların ne yapacağı belli değil

Offline Oxumare

• Legendary
  • *
  • *
    • View Profile

« Reply #102 on: July 23, 2020, 02:15:09 PM »

Sosyal medya paylaşımı yapıp2-3 ay boyunca sonunda 10-15 dolar arası alayım derseniz ( benim gibi) yavaştan yavaştan detective katılın.Katılım oranları çok fazla ödül hiç mi bir şeye benzemiyor.Bende iki tıklama için es geçmiyor.Vaktim müsait olduğu müddetçe katılırım.İmza konusunda da eğer piyasada katılacak imza yok ise detective projelerine katılmalı diye düşünüyorum.

Offline hasyurt

• Legendary
  • *
  • *
    • View Profile

« Reply #103 on: July 23, 2020, 04:39:56 PM »

Sosyal medya paylaşımı yapıp2-3 ay boyunca sonunda 10-15 dolar arası alayım derseniz ( benim gibi) yavaştan yavaştan detective katılın.Katılım oranları çok fazla ödül hiç mi bir şeye benzemiyor.Bende iki tıklama için es geçmiyor.Vaktim müsait olduğu müddetçe katılırım.İmza konusunda da eğer piyasada katılacak imza yok ise detective projelerine katılmalı diye düşünüyorum.

Hocam bu dedective sosyal medya bountylerinde raporlama istiyor mu?
İkinci sorum da özellikle Twitter'da sadece rt edip geçmek yetiyor mu yoksa kendine ait özgün twitin olacak diyor mu?
Twit istemiyorsa sadece rt edip  geçilecek ise değerlendirilebilir. Ben epey zamandır sosyal medya  boubtysine hic katılmadım.
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
.BitList.█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
REAL-TIME DATA TRACKING
CURATED BY THE COMMUNITY

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
.List #kycfree Websites.

Offline gospodin

• Legendary
  • *
  • Activity: 1957
  • Mixero: Privacy by XMR (Monero) bridge
  • Last Active: June 11, 2024, 07:35:31 PM
    • View Profile

« Reply #104 on: July 23, 2020, 08:29:56 PM »

Hocam bu dedective sosyal medya bountylerinde raporlama istiyor mu?
İkinci sorum da özellikle Twitter'da sadece rt edip geçmek yetiyor mu yoksa kendine ait özgün twitin olacak diyor mu?
Twit istemiyorsa sadece rt edip  geçilecek ise değerlendirilebilir. Ben epey zamandır sosyal medya  boubtysine hic katılmadım.
valla ben dedective'nin buradaki bountylerine katılıyorum hocam. twitter'de rt edip geçiyorsun. raporlama istemiyor tam tersine bounty başlığına koyduğu forma doldurman gerekiyor. ben genelde doldurmayı unutuyorum:))

sorun cevapsız kalmasın diye ben cevapladım.
░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████████
░░░██████░░░░░░░░█████████████
░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████████
░░░░░░█████████░░█████████████
░░░░░░█████████
░░░░░░█████████
░░░░░░█████████░░░░█████████
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████
████░░░░░░░░░░░░░░█████████
████░░░░░░░░░░░░░░█████████
██████████████████████████████
█████████▀▀███▀▀░░▀▀▀█████████
███████▀░░█▀░░░░▄▄▄▄▄▄▄███████
██████░░░██░░▄█▀▀░░░░░▀▀██████
█████░░░░█░░███████▄▄▄░░░▀████
███░██░░░█▄████████▄░▀█▄░░░███
███░░██░░░███████████░░▀█▄░███
████░░▀██▄▄████████░██░░░█▄███
█████░░░░░▀▀▀▀▀▀██░░██░░░█████
███████▄▄▄▄▄▄▄█▀░░░▄█░░░██████
████████▀▀▀▀░░░░░░██░░▄███████
██████████▄▄▄▄▄████▄██████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
.
MIXERO.IO
.
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██