Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Bugün bounty ödemeleri yapılacakmış, telegramdan o şekilde yazdı bounty yöneticisi sanırım Türkiye saati ile 9'dan sonra yapılması gerekiyor, yazdıkları yazıya göre.
bekle babam bekle. sabaha doğru alırsak iyidir:)
Quote from: gospodin on October 05, 2020, 09:49:26 PMbekle babam bekle. sabaha doğru alırsak iyidir:)Sonunda gönderildi bana gelmiş cüzdanları kontrol edebilirsiniz şansımıza fiyat en dipte umarım tekrardan 4 5 doları bulur sonuna kadar hodl
Quote from: Resulbil on October 06, 2020, 02:27:50 PMQuote from: gospodin on October 05, 2020, 09:49:26 PMbekle babam bekle. sabaha doğru alırsak iyidir:)Sonunda gönderildi bana gelmiş cüzdanları kontrol edebilirsiniz şansımıza fiyat en dipte umarım tekrardan 4 5 doları bulur sonuna kadar hodlHayırlı olsun güzel kazanç bence bekleyin ve satın ben satın almayı düşünüyorum diayı geleceği var
Bu ekip neden hepsini tek seferde göndermedi ki? Sanki farz mı 3 parça da göndermek. Bir de bir sürü komisyon veriyor ben olsam tek seferde öder kurtulurdum
Bounty cilere afiyet olsun...bir de bize gülse de aldığımız fiyatlara gelse .
zarar yazdı...artsada kurtulsam...