Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: Marshal on September 02, 2018, 11:06:02 AM02-Sep-2018 > Infinitus ve Chynge kampanya süreleri bittiği için silindi, ALTT Bounty for NEWBIES ve TauCoin eklendi... Bol Kazançlar...hocam bu kampanyalarda otomatik sayım oluyor mu yoksa raporlamak gerekiyor mu? Bir de listeye katılım reddit koyabilsek çok iyi olur hocam.
02-Sep-2018 > Infinitus ve Chynge kampanya süreleri bittiği için silindi, ALTT Bounty for NEWBIES ve TauCoin eklendi... Bol Kazançlar...
Quote from: bacaran on September 02, 2018, 09:44:56 PMQuote from: Marshal on September 02, 2018, 11:06:02 AM02-Sep-2018 > Infinitus ve Chynge kampanya süreleri bittiği için silindi, ALTT Bounty for NEWBIES ve TauCoin eklendi... Bol Kazançlar...hocam bu kampanyalarda otomatik sayım oluyor mu yoksa raporlamak gerekiyor mu? Bir de listeye katılım reddit koyabilsek çok iyi olur hocam.Bazı kampanyalar rapor istiyor. Şu ana kadar altcoinstalkda (tamamını inceleme şansı bulamadım) rapor istemeyen bir bountye rastlamadım. Varsada bilmiyorum.
Quote from: alidurmaz on September 08, 2018, 12:38:28 AMQuote from: bacaran on September 02, 2018, 09:44:56 PMQuote from: Marshal on September 02, 2018, 11:06:02 AM02-Sep-2018 > Infinitus ve Chynge kampanya süreleri bittiği için silindi, ALTT Bounty for NEWBIES ve TauCoin eklendi... Bol Kazançlar...hocam bu kampanyalarda otomatik sayım oluyor mu yoksa raporlamak gerekiyor mu? Bir de listeye katılım reddit koyabilsek çok iyi olur hocam.Bazı kampanyalar rapor istiyor. Şu ana kadar altcoinstalkda (tamamını inceleme şansı bulamadım) rapor istemeyen bir bountye rastlamadım. Varsada bilmiyorum.Bu rapor olayının aslında forumu güncellemek ve konuyu gündemde tutmak için yapıldığı söyleniyor, aslında api'ler kampanya bounty sayımları otomatik yapılabiliyor diye duymuştum.
Quote from: bacaran on September 08, 2018, 04:22:58 PMQuote from: alidurmaz on September 08, 2018, 12:38:28 AMQuote from: bacaran on September 02, 2018, 09:44:56 PMQuote from: Marshal on September 02, 2018, 11:06:02 AM02-Sep-2018 > Infinitus ve Chynge kampanya süreleri bittiği için silindi, ALTT Bounty for NEWBIES ve TauCoin eklendi... Bol Kazançlar...hocam bu kampanyalarda otomatik sayım oluyor mu yoksa raporlamak gerekiyor mu? Bir de listeye katılım reddit koyabilsek çok iyi olur hocam.Bazı kampanyalar rapor istiyor. Şu ana kadar altcoinstalkda (tamamını inceleme şansı bulamadım) rapor istemeyen bir bountye rastlamadım. Varsada bilmiyorum.Bu rapor olayının aslında forumu güncellemek ve konuyu gündemde tutmak için yapıldığı söyleniyor, aslında api'ler kampanya bounty sayımları otomatik yapılabiliyor diye duymuştum.kesinlike öyle. Belki adamlar raporları okurken bile bir program kullanıyordur. Rapor istemelerinde ki maksat sürekli öne çıkmak için. Başka bir sebebi olduğunu düşünmüyorum
6 Ekim 2018 > ySign orjinal konudan 3 gün geçikmeli olarak eklendi... Gecikme için kusura bakmayın bol kazançlar...
Quote from: Marshal on October 06, 2018, 05:40:18 PM6 Ekim 2018 > ySign orjinal konudan 3 gün geçikmeli olarak eklendi... Gecikme için kusura bakmayın bol kazançlar...Hocam ysign takip ettiğim bir bounty. Ve bountysi 15 ekimde başlayacak. Softcapi geçmiş bir proje.İlk açıkladıkları programda imza kampanyasında yerel kuruları kabul etmiyorlardı, ricam üzerine yerel kurullardaki postları da kabul edecekler. Ve bountylerinde kyc şartı olmayacağını açıkladılar. (hem telegram gruplarından hemde forumdan sorduğumda verdikleri cevab bu)
Quote from: alidurmaz on October 06, 2018, 09:36:48 PMQuote from: Marshal on October 06, 2018, 05:40:18 PM6 Ekim 2018 > ySign orjinal konudan 3 gün geçikmeli olarak eklendi... Gecikme için kusura bakmayın bol kazançlar...Hocam ysign takip ettiğim bir bounty. Ve bountysi 15 ekimde başlayacak. Softcapi geçmiş bir proje.İlk açıkladıkları programda imza kampanyasında yerel kuruları kabul etmiyorlardı, ricam üzerine yerel kurullardaki postları da kabul edecekler. Ve bountylerinde kyc şartı olmayacağını açıkladılar. (hem telegram gruplarından hemde forumdan sorduğumda verdikleri cevab bu)ysign'de Türkçe postları dahil ediyorlarsa çok iyi. Çünkü 25 kelimelik 5 post şartı var ve bazı arkadaşlarımız bunu gerçekleştiremeyebilirler. Kısa süreli olduğu için ben de katılacağım. Bu arada spreadsheetleri de 15inde aktif olacakmış.