Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
А я так дивлюся на українському форумі наших стало більше уже потроху підтягуються сюди наш народ.
теж помітив таку тенденцію) Трохи пишуть щось, бесіди ведуть, інтєрєснінько стає.
Існує 3 закона /правила/ реклами ! :1. Реклама має бути тупою.2. У рекламі мае бути елемент сексу.3. У рекламі має бути елемент шари.РемароЧКа ) Якщо в рекламі є усі три пункта - вона ідеальна. Якщо хоча б один - то є тако ж реклама .. /тобто вдала рекламна каманія /Насправді це працює ....
Бажаю отримати карму за корисні гайди, які створив в українській гілці: Частково за інформацію по баунті компаніям але вже не від epidemia, він і так мене нагородив Якщо хтось ще бажає - буду вельми вам вдячний.
epidemia, bachichak - гарно вам дякую Це дійсно приємно що є така можливість чесним шляхом отримати карму.На "тапку" навіть за корисний гайд і не один тобі не хто не дасть ніякого +.. Тебе лиш похвалять і все:)Там куди вигідніше обмінювати чи продавати, радує що тут принаймні такого немає.
В мене одне побажання до цього форуму : ні в якому разі не впроваджуйте меріт, як інструмент для розмежування ,,обраних" і ,,опущених" , бо тоді вас чекатиме такаж доля як і bicointalk.
Quote from: Stepan on October 25, 2018, 08:24:53 AMВ мене одне побажання до цього форуму : ні в якому разі не впроваджуйте меріт, як інструмент для розмежування ,,обраних" і ,,опущених" , бо тоді вас чекатиме такаж доля як і bicointalk.Ні, обмеження якісь введуть - однозначно! Ви ж розумієте, що це пов'язано з баунті проектами...Але такого дибілізма як на тапку думаю ніколи не буде.
Quote from: Stepan on October 25, 2018, 08:24:53 AMВ мене одне побажання до цього форуму : ні в якому разі не впроваджуйте меріт, як інструмент для розмежування ,,обраних" і ,,опущених" , бо тоді вас чекатиме такаж доля як і bicointalk.Карма тут є, і думаю, що не просто так, так що в любому випадку карма буде мати цінність в майбутньому, та, сподіваюся, що адмін тут збереже адекватність і розумний підхід залишиться надовго