Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Я чомусь так само подумав відразу після її вводу. Не спроста це, ох не спроста ... Але не думаю, що найближчим часом буде щось подібне аля меріт. Тапок це дід. Скільки йому років і скільки там мільонів форумчан...
Quote from: bachichak on October 25, 2018, 11:08:06 AMЯ чомусь так само подумав відразу після її вводу. Не спроста це, ох не спроста ... Але не думаю, що найближчим часом буде щось подібне аля меріт. Тапок це дід. Скільки йому років і скільки там мільонів форумчан...Введуть щось схоже на меріт, але з часом, коли набереться деяка кількість людей, скільки я не знаю...А поки на форумі набивається свій кістяк активних людей.
Можу в разі необхідності так само ділиться кармою.Активності на форумі я не займаю.)))
Quote from: mag-ur on October 26, 2018, 12:39:48 AMМожу в разі необхідності так само ділиться кармою.Активності на форумі я не займаю.)))Долучайся Я всій гілці карму ставлю, адже потрібно допомагати друг другу.+Плюсик додав
Тепер буде частіше заходити в цю гілку і роздавати плюси за гарні пости.Думаю це піде усім нам на користь. )
Наша гілка доволі таке молода ,але вже маємо деякий успіх народ потрошку прибавляється . Допомогаемо один одному ,хто кармою,а хто добрим словом і всі раді ,всі щасливі. Бажаю всім учасникам міцного здоров'я та фінансового благополуччя!!!
Субота або неділя виділяю для сімейних справ, все таки життя не тільки криптовалюта. Звичайне спілкування так само важлива частина життя. Ну і трохи гроші витрачати