Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
..........Робота ведется. Ось логотип намалював для учасників клубу. Про монету думаю, але вона, на мою думку, повинна якось працювати, а не бути просто монетою............
Я бачив логотип, але щось не зрозумів: токен буде створений учасником з цього форуму чи самим адміністратором і як все це буде обговорено з адміністрацією і втілено. Трохи читав, але так і не зрозумів повністю.
Quote from: kokoska on November 08, 2018, 05:01:10 PMЯ бачив логотип, але щось не зрозумів: токен буде створений учасником з цього форуму чи самим адміністратором і як все це буде обговорено з адміністрацією і втілено. Трохи читав, але так і не зрозумів повністю.Поки що, це просто ініціатива учасників форуму Адмін ніяким боком сюди не належить...просто хочемо розворушити цінність карми
Поки це тільки ідея, немає навіть планів по її застосуванню, що б реалізувати далі щось. Думаю як би зробити її корисною і потрібною, але до цих пір немає ідей ...
Щось треба рішати адмінам. Вибір нових баунті проектів дуже малий і не дуже якісний. Можливо треба створити фонд пожертвувань , щоб оплачувати рекламну кампанию для форума ? ... це так , думки вслух.
Щось треба рішати адмінам. Вибір нових баунті проектів дуже малий і не дуже якісний.
Quote from: Stepan on November 10, 2018, 12:13:25 PMЩось треба рішати адмінам. Вибір нових баунті проектів дуже малий і не дуже якісний. Можливо треба створити фонд пожертвувань , щоб оплачувати рекламну кампанию для форума ? ... це так , думки вслух.А де зараз якісний вибір?...На тому самому бтт дійсно якісних проектів можна на пальцях одной руки перерахувати...Смутні часи зараз...
Форум дійсно є перспективним і незабаром ,більш за все,так і буде - стане прямим конкурентом тапкові.
Щось сумніваюся у тому, що ICO які поставлені на паузу відновлять свою роботу, буде багато нових, це факт, але ті що на паузі завжди на ній і залишаться нажаль(