Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Зараз на жаль, доля успішних ICO проектів складає не більше 20%. Це пов'язано з тим, що пропозиція перевищила попит, а також з'являються все більше шахрайські і відверто слабкі ICO- проекти.
Тримайся козаче, вже не довго залишилося. З таким падінням ринку ми становимося тільки сильніше. Тримаємо удар і не здаємося!
Quote from: mag-ur on November 19, 2018, 10:19:07 PMТримайся козаче, вже не довго залишилося. З таким падінням ринку ми становимося тільки сильніше. Тримаємо удар і не здаємося!От і я всім говорю - потрібно триматися до останнього, нічого розкисати! Ринок як упав - так і підніметься, потрібно тільки терпіння!
Нерви не залізні з такими цінами, але є і позитив, не дивлюсь курси криптовалют як раніше кожну годину, раз в добу подивився цифру, матюкнувся і закрив сторінку)
Quote from: Yarik044 on November 20, 2018, 09:51:35 PMНерви не залізні з такими цінами, але є і позитив, не дивлюсь курси криптовалют як раніше кожну годину, раз в добу подивився цифру, матюкнувся і закрив сторінку)Ну взагалі так, всі на нервах.Але я вчора до прикладу купив трішки TRONа, думаю на перспективу нехай буде, адже ціни зараз дійсно для купівлі дуже хороші.
Я напевно буду купляти Стеллар, про Трон також думаю, але щось мене зупиняє...Крім того маю активи в Біткоіні, Лайткоіні, Ефір класичний.
Попри нерви треба брати себе в руки! Зараз дійсно хороший час "затаритися" перспективними монетами для свого портфелю. Сьогодні задумався над закупкою Трону, та потрохи збільшую кількість ефіру, ріппла і лайткоїна, на біток щось не назбирав фіату)))
Я вже давно засипаюсь троном і ріплом ,не знаю чому але бачу реальну перспективу в них.Дуже радять кардано але мені не подобається назва
Хто вміє зробляти на падаючому ринку - той так, заробляє. Адже Ріпл за рік просів на половину. Як тут мжно заробити ? Не розумію.