Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Ти експерт в цій області!Можливо, прийшов час створити гайд "Як заробити мерит на бтт"?Думаю, користувачі цього форуму точно оцінять
Відрав один мерит знайомому, після відомих подій, тепер переживаю за свого мембера ...Як воно вийде тепер
Quote from: mag-ur on October 19, 2018, 10:27:07 PMВідрав один мерит знайомому, після відомих подій, тепер переживаю за свого мембера ...Як воно вийде теперпробачте, а які "відомі події"? Може щось пропустив, бо нічого останнім часом не читав ...
Меріт - нововведення начебто і непогане, але не доопрацьоване. Урізали принцип заробітку для багатьох. Та й сам форум, це як мінне поле, не знаєш за що тебе можуть пофарбувати. Ось недавно хтось писав, що пофарбували за те, що звіти здавав невчасно.
Quote from: mag-ur on October 19, 2018, 10:27:07 PMВідрав один мерит знайомому, після відомих подій, тепер переживаю за свого мембера ...Як воно вийде теперЗа 1-2 меріта ніхто ритися не буде, в них більш серйозні суми перевіряються - більше десяти, так що не хвилюйтеся, за Ваш 1 мерит ніхто нічого не зробить.
Ви мабудь не бачили топiк у якому один форумчанин зiбрав усiх тих хто вiдправив по одному мерiту ньюбам? Потiм вiн чомусь цей список порiзав у тричи
Я особисто бачила так багато "чесниї" мерітів за фразу типу "курта картинка" або за ту саму картинку на якій кінь з написом і модератору пофіг на той меріт, тобто цілих 20! Ніякої реакції і це між хероями було чи фулами.Там справедливості не дочекатись! Хоч деякий ччас я все таки плекала надії заробити той меріт и писала корисні пости. результат - 0.