Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Ödül yollamasalar da mühim değil aslında. Bize güzel bir seçenek sunmuşlar. Bunun bokunu çıkarmadan forumda takılalım. Tabi bu ALTS ileride çok değerlenebilir. Sr. Member ödülü var ise başvuracağım.
Quote from: Filozofoloji on October 09, 2018, 01:22:00 PMÖdül yollamasalar da mühim değil aslında. Bize güzel bir seçenek sunmuşlar. Bunun bokunu çıkarmadan forumda takılalım. Tabi bu ALTS ileride çok değerlenebilir. Sr. Member ödülü var ise başvuracağım.Ben forumunda ALTS'ında gelecekte çok değerleneceğine inanıyorum. Bu yüzden de yeni gelen arkadaşlara en kısa zamanda rütbelerini atlamalarını tavsiye ediyorum. Btt şuan saçmalamış durumda, önüne geleni banlıyor. Sanki banlamak için bahane arıyorlar.
Quote from: alidurmaz on October 09, 2018, 03:33:34 PMQuote from: Filozofoloji on October 09, 2018, 01:22:00 PMÖdül yollamasalar da mühim değil aslında. Bize güzel bir seçenek sunmuşlar. Bunun bokunu çıkarmadan forumda takılalım. Tabi bu ALTS ileride çok değerlenebilir. Sr. Member ödülü var ise başvuracağım.Ben forumunda ALTS'ında gelecekte çok değerleneceğine inanıyorum. Bu yüzden de yeni gelen arkadaşlara en kısa zamanda rütbelerini atlamalarını tavsiye ediyorum. Btt şuan saçmalamış durumda, önüne geleni banlıyor. Sanki banlamak için bahane arıyorlar.Btt'ye pek yeni üye geldiğini sanmıyorum. Bir şekilde ilgi başka bir yere kaymak zorunda, o da burası olursa harika. Biz de o zamana kadar rank olarak yükselirsek bounty vb. şeylerde işimize yarayabilir tabii. Bakalım.
Quote from: epoc on October 10, 2018, 01:27:24 AMQuote from: alidurmaz on October 09, 2018, 03:33:34 PMQuote from: Filozofoloji on October 09, 2018, 01:22:00 PMÖdül yollamasalar da mühim değil aslında. Bize güzel bir seçenek sunmuşlar. Bunun bokunu çıkarmadan forumda takılalım. Tabi bu ALTS ileride çok değerlenebilir. Sr. Member ödülü var ise başvuracağım.Ben forumunda ALTS'ında gelecekte çok değerleneceğine inanıyorum. Bu yüzden de yeni gelen arkadaşlara en kısa zamanda rütbelerini atlamalarını tavsiye ediyorum. Btt şuan saçmalamış durumda, önüne geleni banlıyor. Sanki banlamak için bahane arıyorlar.Btt'ye pek yeni üye geldiğini sanmıyorum. Bir şekilde ilgi başka bir yere kaymak zorunda, o da burası olursa harika. Biz de o zamana kadar rank olarak yükselirsek bounty vb. şeylerde işimize yarayabilir tabii. Bakalım.ilgi bu foruma rahatlıkla akabilir. Btt de benim için hiç bir şey kalmadı. keşke önceden haberim olsaydı diyordum. ama bu forum fırsatı çok kaçırmadan yakalama fırsatı verdi.Ayrıca ALT airdropa katılmayı düşünmüyorum bu bana bir eksi olmaz umarım.